اونس طلا2317.39
مظنه14,936,000
18 گرم3,447,900
ارزش سکه33,650,808
قدیم (بهار)38,200,000
جدید (امامی)41,800,000
نیم24,100,000
ربع15,500,000

به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید

گوجه فرنگی و رب گوجه یکی از ترکیب های جدا نشدنی در غذا های بسیاری از کشور های جهان به خصوص کشور های مدیترانه ای و ایران می باشد که طیف وسیعی از غذا ها را در بر می گیرد.

به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید


گوجه فرنگی و رب گوجه یکی از ترکیب های جدا نشدنی در غذا های بسیاری از کشور های جهان به خصوص کشور های مدیترانه ای و ایران می باشد که طیف وسیعی از غذا ها را در بر می گیرد.

رب گوجه فرنگی به دلیل عطر و طعم خاص خود تنها به عنوان جایگزین گوجه فرنگی تازه محسوب نشده و خود به عنوان یک چاشنی مستقل در غذا های مختلف ظاهر می شود.

رب گوجه فرنگی مواد افزودنی چندانی نداشته و تنها به وسیله جوشانده شدن و افزودن مقدار اندکی نمک به دست می آید. همچنین به طور معمول حاوی شکر یا مواد نگه دارنده نیز نمی باشد.

رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه از خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالاتری برخوردار می باشد. تحقیقات نشان داده است که فرآورده های گوجه فرنگی پخته شده از سطح بسیار بالا تری از نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن برخوردار هستند.

لیکوپن نوعی آنتی اکسیدان می باشد که به دلیل خواص ضد سرطانی بسیار قوی خود و اثرات سلامتی خود بر روی پوست شناخته می شود.

همچنین اگر در هنگام تفت دادن رب گوجه فرنگی از روغن زیتون استفاده کنید شما نه تنها اسید های چرب مفید روغن زیتون را دریافت می کنید بلکه میزان آنتی اکسیدان و فعالیت آنتی اکسیدانی رب گوجه فرنگی نیز افزایش می یابد.

شما می توانید بر روی نان رب گوجه فرنگی تفت داده شده در روغن زیتون بکشید و سپس کمی پونه کوخی بر روی آن ریخته و در آخر بر روی آن پنیر پیتزا بریزید و تنها برای چند دقیقه توی فر بگذارید. بدین شیوه یک اسنک خوشمزه و سریع خواهید داشت.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد