اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

۱۰ خاصیت باورنکردنی بادام هندی/ کدام خوراکی چربی بدن را کاهش می‌دهد؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: حذف لبنیات پرچرب و جایگزین کردن آن با انواع لبنیات کم چرب می‌تواند به سلامت بدن لطمه بزند. طبق تحقیقات بادام هندی خواص فراوانی دارد و برای درمان بیماری‌هایی مانند: دیابت، کم خونی و سنگ کیسه صفرا مفید است.

محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: افراد با تغییر در سبد غذایی خود و همچنین حذف مواد پر خطر می‌توانند علاوه بر چربی سوزی به سلامت بدن خود نیز کمک فراوانی کنند.

او تصریح کرد: حذف کامل چربی‌های مرئی گوشت‌ (چربی‌هایی که با چشم دیده‌می‌شوند) مخصوصا قبل از چرخ کردن گوشت، باعث کاهش چربی بدن می‌شوند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: بدن همه ما به مصرف لبنیات نیاز دارد؛ به خاطر داشته باشید که حذف لبنیات پرچرب و جایگزین کردن آن با انواع لبنیات کم چرب (زیر یک و نیم درصد) می‌تواند به سلامت بدن لطمه بزند.


انوشه افزود: افراد باید مصرف بعضی از غذا‌های دریایی مانند میگو، خاویار و صدف که حاوی کلسترول بالا هستند را محدود کنند.

او بیان کرد: حذف آجیل در افراد با کلسترول بالا لزومی ندارد؛ افراد با تری گلیسیرید بالا، باید مغز‌های گیاهی را هم محدود کنند؛ زیرا تری گلیسرید در برابر کاهش، مقاومت بیشتری نشان می‌دهد اما بادام زمینی در هر دو مورد ممنوع است.



این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: محصولات فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس که در حین فرآیند، مقدار زیادی چربی‌های اشباع و افزودنی‌های ادویه‌ای به آن‌ها اضافه‌شده، بهتر است حذف یا محدود شوند.

برای کاهش چربی چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

انوشه ادامه داد: افراد می‌توانند با مصرف روزانه یک دوم لیوان هویج رنده شده به کاهش چربی بدن کمک کنند. مصرف منابع ویتامین C مانند گوجه فرنگی، لیمو ترش، جعفری، توت فرنگی، فلفل دلمه و مرکبات و سبزی‌های تازه هم توصیه می‌شود.

او با تاکید براینکه افراد از گوشت‌ مرغ، ماهی، بوقلمون استفاده کنند، افزود: مصرف هفته‌ای سه بار قرص امگا ۳ به کاهش وزن، مراقبت از پوست، بهبود بینایی و دیگر مسائل سلامتی کمک می‌کند.

انوشه در پایان توصیه کرد: برای کاهش چربی بدن از روغن‌های مایع مانند روغن زیتون و روغن کانولا، به‌جای روغن‌های جامد می‌توان استفاده کرد.

بادام هندی متعلق به خانواده‌ای بنام (Anacardiaceae) است که انبه و پسته هم جزو این خانواده هستند. این مغز سرشار از خاصیت در کشور‌هایی مانند: هندوستان، سریلانکا، کنیا و تانزانیا که آب و هوای گرم و خشک دارند، کشت می‌شود. بادام هندی که مورد استفاده ما قرار می‌گیرد در واقع به قسمت انتهایی میوه‌ای به نام سیب بادام هندی چسبیده است و در برزیل، آسیا و آفریقا مصارف گوناگونی دارد.

این ماده خوراکی به حفظ سلامت قلب، سلامت دهان و دندان و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می‌کند.

ویتامین‌های موجود در بادام هندی

بادام هندی دارای ویتامین‌هایی از جمله: ویتامین ث، ویتامین B۱، ویتامین B۲، ویتامین B۳، ویتامین B۶، ویتامین E، ویتامین K و فولات است. از مواد معدنی ضروری موجود در بادام هندی نیز می‌توان آهن، روی، منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس و کلسیم را نام برد.

خواص درمانی بادام هندی

۱. افزایش باروری مردان

به عقیده پزشکان ایتالیایی مصرف روزانه بادام هندی با افزایش تولید اسپرم باعث افزایش باروری در مردان می‌شود.

۲. پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی در زمان بارداری

بادام هندی سرشار از ویتامین ب است و علاوه بر آن که یک میان وعده فوق العاده برای مادران باردار محسوب می‌شود ترک خوردگی‌های شکم را کاهش می‌دهد. همچنین مقادیر بالای منیزیم و آهن موجود در بادام هندی برای پیشگیری از ابتلای بانوان باردار به بیماری قلبی مفید بوده و مانع از کم خونی آن‌ها خواهد شد.

۳. درمان کم خونی کودکان

بادام هندی با پروتئین فراوانی که دارد باعث می‌شود کودکان استخوان‌های سالم و عضلات قوی تری داشته باشند. همچنین کم خونی کودکان را با بادام هندی می‌توان درمان کرد.

۴. جلوگیر‌ی از سفید شدن مو

عنصر مس موجود در بادام هندی باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و از ریزش و سفید شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.

۵. جوان سازی پوست

بادام هندی منبع غنی مس و آهن است که از چروک شدن پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی آن می‌شود؛ به گفته محققان بادام هندی مانع از ابتلای افراد به سرطان پوست می‌شود.

۶. درمان جوش صورت

عنصر سلنیوم موجود در بادام هندی با کاهش التهابات پوست جوش و آکنه صورت را درمان کرده و جای جوش را از بین می‌برد.

۷. درمان دیابت

بادام هندی یکی از بهترین آجیل‌ها به شمار می‌رود، زیرا درای مقادیر کمی قند و کلسترول است. تحقیقات نشان می‌دهد عصاره هیدرواتانول بادام هندی برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مفید است.

۸. لاغری و کاهش وزن

به گفته محققان افرادی که در هفته دو بار بادام هندی مصرف می‌کنند وزن کمتری نسبت به کسانی که از رژیم‌های لاغری گوناگون استفاده می‌کنند دارند. بادام هندی اشتها را کاهش داده و با افزایش چربی سوزی به سم زدایی سیستم گوارش بدن کمک می‌کند.

۹. درمان کبد چرب

مصرف منظم بادام هندی به سم زادیی بدن کمک کرده و بیماری‌های کبدی و کبد چرب را درمان می‌کند. گفته شده است با مصرف بادام هندی می‌توان خطر ابتلا به سنگ‌های کیسه صفرا را کاهش داد.

نکته: همانطور که می‌دانید هر کدام از مواد خوراکی علاوه بر خواص مفیدی که دارند مضراتی را هم دارا هستند؛ که در ادامه به بیان مضرات مصرف بادام هندی خواهیم پرداخت.

مضرات بادام هندی

بنابر گفته محققان مصرف بیش از اندازه بادام هندی می‌تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. همچنین ممکن است باعث ایجاد آلرژی، آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس شود.

ناراحتی‌های دستگاه گوارش (تهوع، اسهال، گرفتگی شکمی و استفراغ) را نیز می‌توان از عوارض مصرف زیاد بادام هندی دانست.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد