آینده دلار


#491549807آینده دلار

سید کمال سیدعلی معاون اسبق ارزی بانک مرکزی در گفتگو با فرارو:

▪️ کاهش نرخ سود بانکی، عدم تخصیص ارز برای واردگنندگان و زمان بر شدن اختصاص ارز برای ثبت سفارش‌ها و انباشته شدن نیاز‌های ارزی بر روی هم از دیگر دلایلی است که باعث شد، ارز با افزایش مجدد روبرو شود، در حال حاضر به دلیل اینکه کشور با تنگای ارزی روبرو است و دسترسی به منابعی ارزی در کشور‌های دیگر از جمله چین، هند، کره جنوبی، عراق و... نیز فراهم نیست، بنابراین باید در مصرف ارز تا حد امکان صرفه جویی شود.

▪️ تاکنون این واقعیت از سوی مسئولان بانک مرکزی و دولت به مردم گفته نشده که در شرایط حاضر، کشور نمی‌تواند سالانه ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار را به واردات و سایر نیاز‌هایی که در حال طبیعی وجود دارد، اختصاص دهد، بر این اساس در چنین شرایطی باید تا سر حد امکان از نیاز‌های ارزی که حیاتی نیستند، چشم پوشی کرد، در این رابطه شاهد هستیم که واردات کالا‌های لوکس به کمترین میزان خود رسیده که این در مجموع به نفع تولید ملی نیز به حساب می‌آید.

▪️در شرایط تحریمی التهابات ارزی همچنان ادامه خواهد داشت و قیمت ارز گارد صعودی خود را حفظ خواهد کرد، در چنین شرایطی باید صریح صحبت کرد، تحریم‌های ظالمانه آمریکا باعث شده ورودی ارز به کشور بسیار کاهش یابد و در چنین شرایطی طبیعی است که قیمت ارز در بازار با افزایش روبرو شود، بنابراین اگر توقع داریم که دلار با ثبات و یا حتی کاهش قیمت روبرو شود، باید به دنبال آن باشیم تا تحریم‌ها برداشته شود.


بیشتر بخوانید: https://fararu.com/fa/news/454082

این خبر در کانال های تلگرامی بازنشر شده است / تاریخ درج خبر 1348-10-11 3:30:00 می باشد. این خبر توسط موتور جستجوگر شبکه های اجتماعی هرخبر جمع آوری شده و الزاما محتوای آن مورد تایید این مجموعه نمی باشد.


توضیحات بیشتر درباره این خبر https://fararu.com/fa/news/454082