مروارید در کتب و ادیان

مرواریدها ،که از شرق سرچشمه می گیرند، به طور طبیعی با تمام ادیان بزرگی که از شرق آغاز شده اند، مانند دین باستانی چینی، آیین هندو (Hinduism )، مذهب بودا (Buddhism)، یهودیت (Judaism )، مسیحیت (Christianity) و اسلام (Islam)، پیوند خورده و در کتب مقدس این ادیان ذکر شده است.

آموزشگاه گوهرشناسی و گوهرتراشی آرگو

قدیمی ترین کتب مقدس هندوها که تحت عنوان وداها (هر چهار کتاب مقدس هندوها) شناخته شده و به زبان سانسکریت نوشته شده، اشارات زیادی به مروارید نموده است. ریگودا (Rigveda) قدیمی ترین کتاب از بین چهار کتاب "وداها" (Vedas) که از شمال غربی هند منشاء گرفته و به سال 1100-1700 پیش از میلاد مسیح (3300 – 3700 سال قبل) برمی گردد، در بسیاری از خطوط از کلمه krisana استفاده می کند که به طور کلی به معنی نشان مروارید ترجمه شده است.

آتارواودا - Atharvaveda - (مجموعه ای از سرودهای مذهبی و سخنان مراسم مذهبی، که به زبان سانسکریت اولیه نوشته شده و در مرحله بعد به مطالب ودایی (Vedic) موجود اضافه شده است) که حدودا سال های 1000-1200 پیش از میلاد مسیح (3000-3200 سال قبل) نوشته شده، به حرزی- زیوری که برای دفع بلا یا چشم بد بر گردن می آویزند، یا به انگشت می کنند و یا به بازو می بندند- اشاره می کند که از مروارید تهیه و به عنوان یک طلسم استفاده می شد.

اشاره به مرواریدها در دو حماسه بزرگ هند باستان نیز یافت شده است:

رامایانا (Ramayana)، حماسه باستانی سانسکریت (Sanskrit) منسوب به حکیم هندو والمیکی (Hindu sage Valmiki)، که احتمالا ریشه در قرن پنجم پیش از میلاد مسیح (2500 سلا قبل) دارد؛ و مهاباراتا (Mahabaratha) حماسه فلسفی- تاریخی سانسکریت قرن چهارم پیش از میلاد (2400 سال قبل) که به ویاسا ( Vyasa) نسبت داده شده است.

تاریخ ادبیات هندو (Hindu Literature ) مروارید را به کریشنا (هشتمین مظهر ویشنو، محبوب ترین خدای فرقه هندو، که اعتقاد بر این است مروارید را از اعماق دریا بازیافته تا دخترش را در روز عروسی اش بیاراید) پیوند می دهد.

نویسنده سانسکریت کلاسیک مشهور، از قرن 4 یا 5 پس از میلاد مسیح، که به طور گسترده به عنوان بزرگترین شاعر و نمایشنامه نویس زبان سانسکریت بشمار می آمد و به عنوان شکسپیر هندو (Hindu Shakespeare) شناخته و از نظر زمانی 12 قرن قبل از ویلیام شکسپیر بود- در آثارش اشاره مکرر به مرواریدها داشته که او تحت عنوان muktha به معنی "خالص" نام می برده است.

قدیمی ترین اشاره به مرواریدها از چین باستان می آید. در یکی از قدیمی ترین کتاب هایی که در چین منتشر شده، تحت عنوان شاه شو (چوانگ تزو- Chuang Tzu) به تاریخ 2350 قبل از میلاد (4350 سال قبل)، به مرواریدی از رودخانه هوای (River Huai) - مرز طبیعی بین چین شمالی و چین جنوبی - اشاره شده است که در سال 2206 قبل از میلاد (4206 سال قبل) به عنوان خراج به امپراطور یو (Emperor Yu ) اهدا و یک رشته مروارید تقریبا کروی از استان King Kau نیز به عنوان خراج داده شده است.

این کتاب از مروارید در پرونده های مالیاتی و همچنین پاداش در زندگی پس از مرگ، نیز یاد می کند.
یک قصیده جالب از مکتب کنفوسیوس، اگر شما در زندگی هیچ صدقه ای ندهید، در مرگ چگونه سزاوار مروارید هستید؟ در این کتاب ذکر شده است. این قصیده پندی است برای صدقه دادن به فقرا، تا در زندگی پس از مرگ پاداش دریافت کنید. فرهنگ لغت چینی باستان، Nhya، که در سال 1000 قبل از میلاد (3000 سال قبل) منتشر شده است به مرواریدها به عنوان جواهرات گرانبهایی اشاره کرده است که در استان شن-سی (Shen-Si) در مرز غربی یافت شده اند.

نظرات
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد
اخبار سایر رسانه ها