اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

آقا محمدی: تعاونی ها با سیاست اقتصاد مقاومتی هم جهت شوند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : لازم است که تعاونی ها با سیاست های اقتصاد مقاومتی به منظور رشد و توسعه اقتصاد کشور هم جهت شوند.


علی آقامحمدی روز پنجشنبه در همایش تجلیل از فعالان بخش تعاون استان اصفهان که در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد افزود : برون گرایی، درون گرایی ، توجه به علوم دانش بنیان و مشارکت آحاد ملت از سیاست های اقتصاد مقاومتی است که تعاونی ها باید از چنین ظرفیت هایی برای توسعه بخش اقتصاد کشور بهره مند شوند.


وی افزود : کارآفرینی و بهره گیری از مشارکت آحاد جامعه از وظایف تعاونی هاست که با بهره گیری از مشارکت عمومی میتوان در توسعه بخش اقتصادی و کاهش صدمه های این بخش اقدام کرد.


عضو کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اظهار کرد : ظرفیت های خوبی در کشور وجود دارد که لازم است بخش تعاون استان در بهره گیری از این ظرفیت ها به منظور تولید و رشد اقتصاد کشور بهره مند شود.


وی با اشاره به منطقه بندی شدن استانهای کشور تصریح کرد: بر اساس طرح منطقه بندی استانها ، با قرار گرفتن در کنار یکدیگر ضمن نیاز سنجی برای انجام فعالیت های اقتصادی مقصد صادرات خود را مشخص می کنند.


آقامحمدی با بیان اینکه استان اصفهان به همراه استانهای مرکزی و چهارمحال و بختیاری در یک منطقه قرار گرفته اند، گفت که این منطقه در بخش مرکزی کشور قرار گرفته و اگر تولید در اصفهان رونق پیدا نکند بخش تولید و اقتصاد نیز با مشکل مواجه خواهد شد.


وی با بیان اینکه نباید منتظر زمان بمانیم گفت : بخش خصوصی نیاز به تدوین برنامه چشم انداز در افق های بلند مدت دارد که بر اساس این برنامه فعالیت کند.


آقامحمدی به سهم 25 درصدی تعاونی ها در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: این سهم باید توسط تعاونی ها محقق شود و مشارکت مردم در راه اندازی تعاونی ها و انجام فعالیت های عمومی گروهی بر اساس نیازهای کشور انجام شود.


وی ادامه داد : سهام عدالت نمونه ای از تعاونی های فراگیر است که باید از واگذاری آن به بخش محدود جلوگیری شود.


وی نحوه رای گیری در تعاونی های فراگیر را از مشکلات تشکیل چنین تعاونی هایی دانست و گفت : باید فرآیند منظم و منسجمی به منظور رای گیری در تعاونی های فراگیر تدوین شود و این مشکل موجب انحلال تعاونی های فراگیر نشود.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بیش از 4 میلیون دانشجو از مراکز دانشگاهی فارغ التحصیل می شوند تاکید کرد : باید بستر برای فعالیت این دانشجویان فراهم شود و گرچه بعضی از آموخته های این دانشجویان متناسب با نیاز جامعه نیست و یا آموخته ها فراگیر و کامل نبوده اما احساس نیاز به فراگیری علوم موجب می شود دانشجویان نسبت به تکمیل علم ، دانش و مهارت خود اقدام کنند.


وی با بیان اینکه کشور ایران در بخش آسیای جنوب غربی قرار گرفته است،گفت: جایگاه علمی، امنیتی و نظامی ایران در منطقه و کل جهان و بر اساس برنامه چشم انداز وضعیت خوبی دارد اما عملکرد اقتصادی کشور مطلوب و بر اساس برنامه نیست.


وی ادامه داد : نرخ رشد اقتصادی کشور در برنامه ششم و هفتم توسعه کشور 6 درصد پیش بینی شده که تداوم این برنامه موجب رشد توسعه اقتصادی کشور می شود.


آقامحمدی اضافه کرد : برای پیشرفت اقتصادی ایران باید نرخ رشد به 12 درصد برسد که تحقق این موضوع موجب تحقق چشم انداز و کسب جایگاه خوب در منطقه می شود.


وی بی توجهی نسبت به مباحث اقتصادی کشور را تهدیدی جدی برای بخش علمی، نظامی و امنیتی کشور دانست و تصریح کرد : اگر نسبت به مباحث اقتصادی کشور و رشد آن بی تفاوت باشیم امنیت کشور را نیز تهدید کرده ایم.

انتهای پیام /

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد