اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

غذاهایی که مصرف زیاد آن ها باعث ایجاد سرطان می شود

این نکته که اگر شما به یک غذا علاقه دارید و یا زیاد آن را مصرف می کنید به این معنا نیست که آن غذایی سالم است بلکه ممکن است یک غذای سرطان زا باشد که باید از آن دوری کنید.

غذاهایی که مصرف زیاد آن ها باعث ایجاد سرطان می شود

این نکته که اگر شما به یک غذا علاقه دارید و یا زیاد آن را مصرف می کنید به این معنا نیست که آن غذایی سالم است بلکه ممکن است یک غذای سرطان زا باشد که باید از آن دوری کنید.

در ادامه غذاهایی را به شما معرفی خواهیم کرد که آن ها را به طور روزمره به مقدار زیادی مصرف می کنید اما نمی دانید که آن ها سرطان زا هستند

1. پاپ کورن در مایکروویو
پاپ کورن هایی که داخل بسته بندی آماده پخت در مایکروویو هستند بعد از پخت حاوی ماده سرطان‌زای (PFOA) می شوند.

پاپ کورن

2.غذاهای کنسروی
لایه داخلی اکثر کنسروها حاوی ماده سرطان زای Bisphenol-A است. به ویژه این ماده سرطان زا در کنسروهای گوجه فرنگی و رب گوجه در مقادیر بسیاری یافت می شوند.

3.نوشیدنی های دارای شکر
نوشابه، آبمیوه صنعتی، نوشیدنی انرژی زا و شیرهای طعم دار با شکر بسیار زیادی تهیه شده اند که مصرف مداوم این نوشیدنی ها باعث چاقی و با ایجاد سرطان های مختلف در ارتباط است.

گوشت پروسس شده

4.گوشت های پروسس شده
سازمان بهداشت جهانی اثر سوسیس، کالباس، هات داگ و بیکن بر ایجاد سرطان روده را تایید کرده و آن ها را سرطان زا ترین گروه غذایی می داند. نیترات و سایر مواد سمی موجود در آن ها موجب افزایش مطر ایجاد سرطان می شود.

5. چیپس و سیب زمینی سرخ شده
هنگامی که سیب زمینی با حرارت بسیار بالایی سرخ می شود اکریلامید که ثابت شده است موجب سرطان می شود. ایجاد می گردد و چیپس نیز حاوی مقدار زیادی اکریلامید است.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد