اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

ساده ترین درمان های خانگی سوزش معده را امتحان کنید

یکی از رایج ترین ناراحتی های معده اسیدیته یا همان سوزش معده است. از ان جا که سوزش معده یک بیماری جدی به حساب نمی آید درمان های خانگی به شما کمک می کنند تا به راحتی ان را کنترل کنید.

ساده ترین درمان های خانگی سوزش معده را امتحان کنید


یکی از رایج ترین ناراحتی های معده اسیدیته یا همان سوزش معده است. از ان جا که سوزش معده یک بیماری جدی به حساب نمی آید درمان های خانگی به شما کمک می کنند تا به راحتی ان را کنترل کنید.

سوزش معده معمولا به عنوان ترش کردن شناخته می شود و با سوزش معده شروع می شود و با علائمی هم چون احساس سوزش در قفسه سینه ، معده و گلو همراه است.

این بیماری ارتباط نزدیکی با تغذیه شما دارد در نتیجه با انجام این 5 تغییر و اضافه کردن این مواد غذایی به رژیم غذایی خود این مسئله را برطرف کنید.

1. رازیانه

مصرف رازیانه بعد از خوردن غذا یکی از سنت های هند است. خوردن رازیانه پس از غذا بوی بد دهان را ازبین می برد و علاوه بر این به هضم بهتر غذا نیز کمک می کند. مصرف رازیانه کاملا بی خطر و موثر است.

شما می توانید بعد از صرف غذا مقداری رازیانه خیس خورده در آب را مصرف کنید و یا مقداری از آن را به همراه شکر به چای خود اضافه کنید و میل نمایید.

2. شیر و ماست

شیر به عنوان یک پادزهر طبیعی برای درمان اسیدیته معده شناخته می شود. مصرف جرعه جرعه شیر سرد و یا هم دما با دمای تاق به درمان سوزش معده کمک می کند. کلسیم و نمک موجود در شیر در زابین بردن اسیدیته معده بسیار موثر است.

ماست نیز یکی دیگر از راه های درمان سوزش معده است. همچنین یک پروبیوتیک طبیعی است که به سلامت روده ها و هضم بهتر غذا کمک می کند.

شیر

3. عسل

تحقیقات نشان داده است که مصرف یک قاشق چای خوری عسل با آب گرم به اسیدیته معده کمک می کند. افزودن مقداری لیموترش به آن به عنوان یک ماده قلیایی، اسید معده را خنثی می کند.

4. گشنیز

برگ های تازه گشنیز و دانه های آن نیز به عنوان یک ماده موثر در کاهش اسیدیته معده است. شما می توانید دانه آسیبا شده و برگ های خشک شده گشنیز را به دوغ ی پخت غذاهای خودد اضافه کنید. همچنین مصرف چای دانه گشنیز می تواند کمک کننده باشد.

گشنیز

5. میوه

همه میوه ها از جمله مرکبات دارای خاصیت قلیایی هستند که در خنثی کردن اسید معده موثر است. علاوه بر این فیبر موجود در این میوه ها به هضم بهتر غذا نیز کمک می کند. مصرف روزانه حداقل دو میوه تازه روشی مناسب برای کنترل اسیدیته معده و جلوگیری از آسیب رسیدن به پوشش معده است.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد