اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

بهترین کیک براونی خانگی را با این دستور درست کنید

کیک های براونی که به کیک خیس نیز معروف هستند بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک هستند که طرفداران زیادی نیز در همه جهان دارد. ما بهترین براونی ها را در رستوران ها و کافه ها تجربه کرده ایم. درست کردن کیک براونی بنظر سخت می آید ولی برعکس شما به راحتی می توانید با اولیه ترین مواد یک براونی خوشمزه و شکلاتی برای خودتان آماده کنید و از خوردن آن به همراه قهوه و چای لذت ببرید.

بهترین کیک براونی خانگی را با این دستور درست کنید


کیک های براونی که به کیک خیس نیز معروف هستند بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک هستند که طرفداران زیادی نیز در همه جهان دارد. ما بهترین براونی ها را در رستوران ها و کافه ها تجربه کرده ایم. درست کردن کیک براونی بنظر سخت می آید ولی برعکس شما به راحتی می توانید با اولیه ترین مواد یک براونی خوشمزه و شکلاتی برای خودتان آماده کنید و از خوردن آن به همراه قهوه و چای لذت ببرید.

چه چیزی به شما کمک می کند تا یک براونی خوشمزه و خوب داشته باشیم؟
راز یک براونی واقعاً عالی استفاده از شکلات ذوب شده و پودر کاکائو به علاوه کره به جای روغن است. زیرا کره طعم بهتری نسبت به روغن دارد. ترکیب آرد با مواد کیک باید به شکل کاملا تنظیم شده و به میزان درست باشد و شکر قهوه ای به جای سفید (برای رطوبت و جویدگی بیشتر) چیزی است که آن را قهوه ای و شکلاتی تر شان می دهد.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی:

200 گرم / 14 قاشق غذاخوری کره

200 گرم / 1/4 فنجان چیپس شکلات تلخ

1 فنجان /175 گرم شکر قهوه ای

3 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1/2 فنجان /75 گرم آرد ساده

1/4 فنجان /30 گرم پودر کاکائو

180 گرم شکلات تلخ

دستور پخت:

ابتدا شکلات و کره را بر روی حرارت به روش بن ماری آب کنید و سپس تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از آن فقط آرد و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و در آخر تکه ها شکلات را به آن اضافه کنید و درون قالب روکش دار بریزید.

مدت زمان پخت:

با استفاده از یک خلال دندان و نوع و میزان خیسی و رطوبت دلخواه تان می توانید کیک را در 3 مدت زمان تهیه کنید.

اگر می خواهید کیک خیسی زیادی داشته باشد( به مدت 24 دقیقه پخت) خلال دندان را در وسط آن فرو کرده و یک دقیقه نگه دارید اگر تکه های زیادی به آن چسبید، کیک شما حاضر است.

اگر می خواهید پخت و خیسی آن متوسط باشد ( مدت زمان 28 دقیقه پخت) به روش قبل خلال دندان را امتحان کنید اگر میزان کمتری کیک به خلال چسبید، کیک شما حاضر است.

و اگر می خواهید تنها اندکی میزان خیسی داشته باشد و بیشتر حالت کیک بودن خودش را حفظ کند ( به مدت 32 دقیقه پخت) خلال را امتحان کنید باید تنها 2 یا 3 تکه به آن بچسبد، کیک شما حاضر است.( به یاد داشته باشید بازهم کیک شما خیس خواهد بود و امکان ندارد خشک شود چرا که تنها 1/2 فنجان آرد دارد.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد