تعطيلي بانك‌هاي تهران طي روزهاي 7، 8 و 11 شهريور/شعب كشيك فعال هستند

بانك‌هاي تهران طي روزهاي هفتم، هشتم و يازدهم شهريور ماه كه پيش از اين دولت از تعطيلي دستگاه‌هاي اجرايي خبر داده بود تعطيل هستند و تنها شعب كشيك اين بانك‌ها فعال خواهند بود.

خبر را برای من بخوان
محمد رضا غفوری ، رییس شورای هماهنگی روابط عمومی بانک‌ها در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد برنامه کاری بانک‌های تهران در روزهای هفتم، هشتم و یازدهم شهریور ماه که پیش از این دولت از تعطیلی دستگاه‌های اجرایی به دلیل برگزاری نشست سران جنبش عدم‌تعهد خبر داده بود، عنوان کرد: طی این روزها تنها شعب کشیک بانک‌های تهران فعال خواهند بود که تعداد این شعب بستگی به حجم کارها و متقاضیان بانک‌های مختلف دارد.

وی تصریح کرد: همچنین طی این روزها مشتریان بانکی می‌توانند از خدمات الکترونیکی بانک‌های تهران استفاده کنند و کمیته‌هایی پیش‌بینی شده که خدمات بانکی لازم را ارائه دهند.