اونس طلا2341.23
مظنه14,836,000
18 گرم3,424,900
ارزش سکه33,425,508
قدیم (بهار)37,300,000
جدید (امامی)41,100,000
نیم23,600,000
ربع14,600,000

اشتباهات رایج در پخت سینه مرغ که باید آنها را بدانید

مرغ یکی از اصلی ترین غذا هایی است که در خانه پخته شده و تقریبا همه افراد به آن علاقه دارند. ادامه مطلب را بخوانید تا از اشتباهات رایج درباره پخت مرغ آگاه شوید.

سینه مرغ یکی از سالم ترین پروتئین های بدون چربی است که می توانید بخورید. علاوه بر اینکه منبع عالی پروتئین است، منبع عالی ویتامین B، ویتامین D، کلسیم، آهن و روی نیز می باشد.

تقریبا تمامی افراد به این غذای خوشمزه علاقه دارند و آن را می خورند. در ادامه به شما اشتباهات رایج در پخت مرغ را خواهیم گفت که با برطرف کردن آنها می توانید غذایی سالم و خوشمزه داشته باشید.

1. سس مرغ را پس از پختن مرغ به آن اضافه نکنید. بسیاری از افراد ابتدا مرغ را جدا پخت کرده و سپس سس آن را اضافه می کنند. این کار باعث می شود تا ادویه ها و دیگر مواد موجود در سس به آن نفوذ نکنند و در نتیجه مرغ شما به خوشمزگی مرغی که سس را قبل از پخت و یا در هنگام پخت اضافه کرده باشید نمی شود.

سینه مرغ

2. مرغ را در قابلمه یا تابه کوچک نپزید. برای پخت مرغ از تابه های بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای پخت غذا وجود داشته باشد. به علاوه توجه داشته باشید که بهترین حالت در طبخ مرغ این است که آن را سریع بپزید در نتیجه تابه را پیش از اضافه کردن مرغ به شکل مؤثری گرم کنید.

3. در هنگام سرخ کردن مرغ را دائم جا به جا نکنید. هنگامی که مرغ را تفت می دهید اجازه دهید که یک طرف به طور کامل پخته شده و سپس آن را برگردانید. این کار باعث حفظ رطوبت مرغ می شود.

4. مرغ یخ زده یا سرد را سریعا به قابلمه اضافه نکنید. پختن مرغ بیش از حد سرد یا منجمد مساوی است با داشتن یک گوشت خشک و بدون آب که هیچ آشپزی از آن خوشش نمی آید. پیش از پختن اجازه دهید یخ گوشت شما به خوبی از بین برود.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد