قیمت جهانی نفت اندکی کاهش یافت
سایت طلا : قیمت جهانی نفت امروز دوشنبه اندکی کاهش یافت ولی همچنان نزدیک به بالاترین حد خود در چهار ماه اخیر باقی مانده است.
تاریخ: ۱۶/بهمن/۹۱ ساعت ۰۹:۰۳ | اقتصاد جهانی شناسه خبر: ۹۷۰۲
به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، انتشار گزارش های جدید در خصوص وضعیت اقتصادی آمریکا و چین نشان می دهد که افزایش رشد اقتصادی جهان امسال متعادل خواهد بود.
انتشار آمارهای مثبت در خصوص وضعیت بازار کار و اشتغال آمریکا و رونق نسبی اقتصادی در چین، مانع از کاهش بیشتر قیمت جهانی نفت شده است. بر این اساس قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در بازار لندن امروز با 14 سنت کاهش به 116.62 دلار رسیده است.
بر اساس این گزارش، قیمت نفت برنت روز جمعه به بیش از 117.07 دلار رسید که این بالاترین رکورد در چهار ماه و نیم اخیر بوده است. قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک نیز برای تحویل در ماه مارس با 18 سنت کاهش به 97.59 دلار رسیده است.
ادامه نگرانی های بین المللی نسبت به وضعیت خاور میانه به خصوص شرایط سوریه و برنامه هسته ای ایران نیز تاثیر زیادی بر جلوگیری از کاهش چشمگیر قیمت نفت داشته است. /م