اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

با این روش از موادغذایی طولانی تر از همیشه نگهداری کنید

شما نیز با این صحنه مواجه شده اید که برخی از موادغذایی کپک می زنند، خراب می شوند و دیگر قابل استفاده نیستند.

شما نیز با این صحنه مواجه شده اید که برخی از موادغذایی کپک می زنند، خراب می شوند و دیگر قابل استفاده نیستند.

۱.نان
نان ها رو تو جانونی قرار دهید این ترفند هم مانع از خشک شدن سریع نان می شود. می توانید از یک نصف سیب یا یک تکه سیب زمینی و یا کرفس نیز استفاده کنید

۲.پنیر
سعی کنید پنیر را بعد از خریداری از ظرف اصلی جدا کنید و در یک ظرف پلاستیکی خشک نگه دارید

۳.کاهو
وقتی کاهو را از بسته بندیش باز کردید ان را داخل یک کاغذ قرار دهید و سپس آن را در کیسه قرار دهید تا سالم بماند.

کاهو

۴‌. پیاز
پیازها را در یک محل تاریک خنک و خشک قرار بدهید و اگر می‌خواهید که مدت طولانی تری برای شما بماند ان ها را داخل یک جوراب زنانه بگذارید و بعد از هر پیازی که قرار دادید یک گره بزنید و پیاز بعدی را اضافه کنید

۵. تخم مرغ
تخم مرغ را روی کاغذ اصلی خودش نگهداری کنید و از نگهداری آن در درب یخچال خودداری کنید.

۶.کره
کره را در ظرف و کاغذ اصلی خودش نگه دارید اگر میخواهید بیشتر بماند می توانید تا ۶ ماه فریز کنید

۷. گوجه فرنگی
برای اینکه گوجه فرنگی های نارس برسند ان ها را در دمای اتاق و دور از نور نگهداری کنید

قارچ

۸.قارچ
قارچ ها را در کیسه های کاغذی و در یخچال نگهداری کنید

۹.آرد
همیشه به مدت ۴۸ ساعت آرد را منجمد کنید که تمام حشرات آن از بین برود سپس آن را در ظرف محکم نگهداری کنید

۱۰.لوبیا سبز
در حالت عادی لوبیا سبز ۳ الی ۴ روز ماندگاری دارد اما اگر می خواهید مدت بیشتری از آن استفاده کنید، بسته‌بندی و فریز کنید در این حالت یک تا شش ماه برای شما ماندگاری دارد.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد