اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

راهکارهایی کاربردی برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

با این چند راهکار ساده دیگر پول خود را برای خرید موادغذایی فاسد و تقلبی دور نریزید.

راهکارهایی کاربردی برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

با این چند راهکار ساده دیگر پول خود را برای خرید موادغذایی فاسد و تقلبی دور نریزید.

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که پس از خرید موادغذایی و در هنگام استفاده کردن از آن ها متوجه شده باشید که آن ها فاسد شده اند و تاریخ مصرف آن ها گذشته است و یا با تقلبی بودن آن ها مواجه شده باشید.

روش های ساده ای وجود دارد که شما می توانید با امتحان کردن آن ها پس از خرید محصولات غذایی و ثابت شدن تقلبی بودن دیگر به سراغ خریدن این محصولات نروید.

تخم مرغ: برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آن را در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.

تخم مرغ

عسل: برای تشخیص عسل واقعی‌، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.

عسل

چای: چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ می دهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است.

چای

ماهی: آبشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.

ماهی

برنج: برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه می دهد.

برنج

زعفران: زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی شود و عطر و بو دارد.

زعفران

میوه های خشک: میوه های خشکی که رنگ های فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند.

میوه های خشک

کره: کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی شود و حالت بریده بریده پیدا می کند.

کره

خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد