اونس طلا2298.77
مظنه14,812,000
18 گرم3,419,300
ارزش سکه33,371,436
قدیم (بهار)38,200,000
جدید (امامی)41,800,000
نیم24,300,000
ربع15,500,000

سردی معده که باعث بزرگ شدن شکم می شود را چگونه درمان کنیم

امروزه انتخاب غذا بر اساس سلامت سیستم های بدن نیست. انتخاب غذا، سفره آرایی، آداب صرف غذا و… رسوماتی دارد که بی حکمت نیستند. سردی معده باعث خوب هضم نشدن غذا و عواقب آن خواهد شد.

سردی معده که باعث بزرگ شدن شکم می شود را چگونه درمان کنیم


یکی از دلایل زیاد شدن ناراحتی های سیستم های بدن انسان، سبک زندگی امروز است. سردی معده که در طب سنتی سوء مزاج سرد و تر معده گفته می شود یکی از این ناراحتی هاست.

امروزه انتخاب غذا بر اساس سلامت سیستم های بدن نیست. انتخاب غذا، سفره آرایی، آداب صرف غذا و… رسوماتی دارد که بی حکمت نیستند. سردی معده باعث خوب هضم نشدن غذا و عواقب آن خواهد شد.

غذا خوردن

عواملی بر خوب کار نکردن معده در اثر سردی اثر گذارند:

  1. مصرف آب و نوشیدنی‌های سرد
  2. مصرف بیش از حد مواد غذایی سرد و تر بویژه ماست، خیار، بستنی، آب سرد، ماهی، پنیر و…
  3. مصرف غذاهای سرد در وعده صبحانه مانند مصرف پنیر، گوجه، خیار، شیر سرد و…
  4. نوشیدن آب سرد همراه غذا یا بلا فاصله بعد از غذا
  5. ورزش طولانی
  6. گرسنگی طولانی
  7. مصرف غذاهای سنگین و دیر هضم
  8. پرخوری
  9. گوشت گاو
  10. ماکارونی
  11. سالاد الویه
  12. میوه های کال
  13. لوبیا
  14. حبوبات خوب پخته نشده
  15. تخم مرغ آب پز زیاد سفت شده
  16. آش رشته
  17. پاستا
  18. لازانیا
  19. مصرف هله هوله های میان وعده

لازانیا

همچنین مصرف مواد غذایی مختل کننده هضم همراه غذا مانند ماست، سالاد گوجه و خیار و خوابیدن بر روی شکم ، کم تحرکی و فعالیت جنسی با شکم پر و گرم نگه نداشتن قسمت معده و شکم نیز باعث سدی معده می شود.

به عبارت دیگر باید اجازه دهیم معده در گرمی خودش و با انرژی کافی فعالیت خودش را انجام دهد.

آثار سردی معده سوء هاضمه، آروغ ترش، آب جمع شدن در دهان، نفخ معده، درد معده، سنگینی بعد از غذا و… گاهی استفراغ می باشد

راه های درمان:

سبک زندگی و آداب صحیح غذا خوردن درمان سردی معده است. ارتباط معده، مغز و دستگاه تناسلی بیماری‌های بسیاری به دنبال دارد. انواع سردردها، مشکلات نازایی و تاخیر در قاعدگی، کم خونی و… از این جمله‌اند.

روش های درمان در طب سنتی:

  1. خوب جویدن غذا و تمرکز حواس حین صرف غذا به طعم و مزه غذایی که می جویم
  2. کاهش حجم غذا و دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن
  3. ورزش منظم و متعادل و تحرک داشتن بویژه قبل از غذا
  4. مصرف غذاهای سبک و زودهضم
  5. مصرف صبحانه‌های گرم مانند مربای عسلی میوه‌جات، زرده تخم مرغ نیم پخته، حریره بادام و…
  6. در صورت مصرف شیر در وعده صبحانه حتماً گرم شده و با مقداری عسل و دارچین باشد.
  7. مصرف مواد کمک کننده هضم همراه با غذا مانند برگ آویشن، شوید، زیره، زعفران، زنجبیل، در حد متعادل.

زنجبیل

افرادی که دچار سوء هاضمه، یبوست ناشی از سردی مزاج می شوند و دارای مزاج بدنی یا معده‌ سرد هستند، باید در مصرف ماست اعتدال را رعایت کرده و علی الخصوص ماست ترش نخورند.

معمولاً کسانی که مزاج سرد دارند نمی ‌توانند در مقابل نخوردن مقاومت کنند، پس باید ابتدا با داروهایی معده آن‌ها را گرم کرد.

توصیه ما به این افراد مصرف ادویه های گرم از جمله زنجبیل و دارچین است البته باید دقت کرد میزان مصرف این ادویه ها برای هر فردی متفاوت است اما به طور کلی بهتر است روزانه یک گرم از این ادویه ها استفاده شود.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد