اونس طلا2325.83
مظنه15,261,000
18 گرم3,523,000
ارزش سکه34,383,033
قدیم (بهار)39,200,000
جدید (امامی)42,150,000
نیم24,800,000
ربع14,900,000

ریزش شاخص بورس امروز هم ادامه یافت/بورس هفته آینده چگونه پیش بینی می شود؟

بازار سرمایه امروز هم روندی نزولی داشت و شاخص کل در بازار بورس امروز هفت هزار و ۴۸۷ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۲۳۸ هزار واحد رسید.

به گزارش سایت طلا، شاخص کل بورس ۷۴۸۷ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۲۳۸ هزار واحد ایستاد.

شاخص کل با معیار هم وزن امروز هم روندی صعودی داشت و با ۹۳۲ واحدافزایش رقم ۴۳۸ هزار و ۹۶۶ واحد را ثبت کرد.

معامله گران امروز ۶۹۱ هزار معامله به ارزش ۶۹ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال انجام دادند.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه گذاری تامین اجتماعی و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل بانک پارسیان و پالایش نفت بندرعباس نسبت به سایر نهادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز نزدیک به ۴۴ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۷ هزار و ۵۹۰ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار چهار میلیارد و ۹۸ میلیون برگه سهم به ارزش ۲۸۱ هزار و ۵۰۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نمادهای پالایش نفت شیراز (شراز)،‌ تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، زغال سنگ پرورده طبس (کزغال)، بیمه دی (ودی)، کشتیرانی دریای خزر (حخزر)،‌ زرین معدن آسیا (فرزین)،‌ تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش)،‌ آسیا سیر ارس (حآسا)، فرآورده های غذایی و قند چهارمحال (قچار)،‌پالایش نفت لاوان (شاوان)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، دامداری تلیسه نمونه (تلیسه) و بیمه نوین (ونوین) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.

امروز نمادهای بیمه پاسارگاد (بپاس)، پلیمر آریاساسول (آریا)، سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، هلدینگ صنایع مدنی خاورمیانه (میدکو)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، اعتباری ملل (وملل)‌ و گروه توسعه ملی مهر آیندگان (ومهان) تاثیر منفی بر شاخص این بازار را داشتند.

بورس هفته آینده چگونه پیش بینی می شود؟

بعد از خبر کاهش دامنه نوسان منفی سهم‌ها روند بازار سهام تغییر کرد و شاخص کل مثبت شد. اما حرکت مثبت بازار سرمایه چندان طول نکشید و بورس دوباره منفی شد. به عقیده برخی کارشناسان تغییر دامنه نوسان اقدامی مثبت و به عقیده برخی دیگر اقدامی منفی است اما سئوال اینجاست که چرا تغییر دامنه نوسان هم دردی را دوا نکرد؟

عباس‌علی حقانی‌نست، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با تغییر دامنه نوسان گفت: تغییر نامتقارن دامنه نوسان بازار را فرسایشی می‌کند و نقدشوندگی بازار سهام را نیز کم کرده است. در این تصمیم مختصات توده‌واری بازار سهام ایران در نظر گرفته نشده و در طولانی مدت باعث فراری شدن سهامداران می‌شود.

این کارشناس در رابطه با بورس هفته آینده گفت: به نظرم روند بورس هفته آینده منفی است و تا زمانی که دامنه نوسان متقارن ادامه دارد روند بورس فرسایشی است.

این کارشناس در رابطه با تاثیر خروج ایران از پروتکل الحاقی در پنجم اسفند ماه گفت: به نظرم ایران به گونه‌ای از پروتکل‌های الحاقی خارج می‌شود که این سیگنال حفظ برجام را به جامعه بین‌المللی مخابره کند و به نظرم بخش عمده خروج ایران از پروتکل‌های الحاقی یک شوی تبلیغاتی برای جناح‌های انتخاباتی در ایران است.

همچنین این کارشناس در رابطه با اظهارات وزیر اقتصاد در رابطه با سکوت در مورد بورس گفت: وزیر اقتصاد گفته از این به بعد فقط رئیس سازمان بورس در مورد بورس پاسخگو است. به نظرم اظهارنظر نکردن سایر مقامات در رابطه با بازار سهام قطعا تاثیر مثبت دارد و اگر یادتان باشد اظهارات وزیر اقتصاد در رابطه با تامین مالی ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت از بازار سهام باعث روند نزولی بورس شد اما اینکه چرا وزیر اقتصاد حالا به این مهم پی‌برده است جای سئوال دارد. به نظرم اقدام وزیر اقتصاد در بازده زمانی فعلی نوعی فرار رو به جلو برای سلب مسئولیت است.

در حالی که عباس‌علی حقانی‌نست با تصمیم سازمان بورس در رابطه با دامنه نامتقارن نوسان مخالف است، ولید هلالات، کارشناس بازار سهام با این تصمیم موافق است و این تصمیم را به شمشیری با دو لبه تشبیه می‌کند.

ولید هلالات، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با مزایا و معایت دامنه نوسان نامتقارن گفت: دامنه نوسان نامتقارن یک شمشیر دولبه است و از یک سو رفتار هیجانی را در بازاری که ریزش سنگین داشته کنترل می‌کند و از سوی دیگر نقدشوندگی بازار را از بین می‌برد. اما به نظرم نقدشوندگی در بازاری که از حدود ۸۰۰ هزار واحد ریزش داشته الویت ندارد و در وهله اول باید جو هیجانی بازار سهام کنترل شود. راه دیگر برای کنترل جو هیجانی افزایش حجم مبنا بود اما در این صورت جلوی روند صعودی بورس گرفته می‌شد. معایب این روش این است که حجم معاملات به شدت کم شده و نقدشوندگی بورس کاهش یافته است اما من با این روش موافقم زیرا اگر دامنه نوسان به روش قبل بازگردد روند نزولی بورس ادامه داشت و ریزش بیشتر می‌شد و بهترین راه برای حمایت از سهامدار خرد کاهش دامنه نوسان است.

این کارشناس در رابطه با روابت دیپلماتیک و خروج ایران از پروتکل الحاقی گفت: فعلا همه چیز به واکنش جامعه بین‌الملل به خروج ایران از پروتکل الحاقی وابسته است و احتمالا این واکنش‌ها تا نیمه دوم اسفند ماه تاثیر خود را بر بازار سهام می‌گذارد.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد