اونس طلا2376.64
مظنه14,536,000
18 گرم3,355,600
ارزش سکه32,749,608
قدیم (بهار)38,000,000
جدید (امامی)40,700,000
نیم23,700,000
ربع15,000,000

آیا می توان مرغی که یخش باز شده را دوباره فریز کرد؟

منجمد کردن مرغ تازه ای که نمی توانید بلافاصله از آن استفاده کنید راهی عالی برای به حداقل رساندن اتلاف مواد غذایی است. با این کار درباره گوشت باعث جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها مانند باکتری ها، مخمرها و کپک ها می شوید. با این حال ممکن است از خود بپرسید که آیا مرغ را پس از ذوب شدن می توانید دوباره منجمد کنید؟

آیا می توان مرغی که یخش باز شده را دوباره فریز کرد؟


منجمد کردن مرغ تازه ای که نمی توانید بلافاصله از آن استفاده کنید راهی عالی برای به حداقل رساندن اتلاف مواد غذایی است. با این کار درباره گوشت باعث جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها مانند باکتری ها، مخمرها و کپک ها می شوید. با این حال ممکن است از خود بپرسید که آیا مرغ را پس از ذوب شدن می توانید دوباره منجمد کنید؟

در حالی که یخ زدگی رشد میکروبی را به طور قابل توجهی کند می کند اما بیشتر عوامل بیماری زای ناشی از غذا را نمی کشد. بنابراین مدیریت صحیح مرغ قبل از انجماد مجدد مهم است. در نظر بگیرید که آیا مرغ به درستی ذوب شده است. سه روش ذوب ایمن وجود دارد:

1 تا 2 روز در یخچال و در دمای 4.4 درجه سانتیگراد نگهداری شود.

در یک بسته بندی غیرقابل نشتی به طور مرتب در یک ظرف آب سرد نگهداری کنید و هر 30 دقیقه آب ظرف را عوض کنید.

در ظرف مخصوص مرغ و در حالت یخ زدایی در ماکروویو قرار دهید.

اگر از دو روش اخر استفاده می کنید حتما پیش از انجماد دوباره مرغ را بپزید چرا که امکان رشد باکتری ها در این حالت وجود دارد. هرگز مرغ را در دمای اتاق یخ زدایی نکنید زیرا باعث رشد باکتری و جذی باکتری های موجود در محیط می شود که نه تنها نباید از آن استفاده کنید بلکه آن را مجددا منجمد نیز نکنید.

طبق دستورالعمل های بهداشتی مرغ ذوب شده و خام را تا 2 روز می توان در یخچال نگهداری کرد و مرغ پخته شده را 3 الی 4 روز می توان نگهداری کرد. اگر طبق دستور العمل ها پیش بروید مرغ خام و پخته شده در مدت زمان ماندگاری خود و مرغی که در یخچال ذوب شده است را می توانید دوباره منجمد کنید.

مرغ به طور نامحدود در فریزر سالم می ماند اما ممکن است طعم آن تحت تأثیر قرار گیرد. برای داشتن بهترین کیفیت مرغ را در اسرع وقت در بسته بندی هوا بسته یا در دمای کمتر از 0 درجه فارنهایت (-18 درجه سانتیگراد) مجدداً خنک کنید و در مدت 4 تا 12 ماه استفاده کنید.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد