10بانک دیگر به مرکز مبادلات ارزی پیوستند
با پیوستن 10 بانک عامل جدید به بانک های مستقر در مرکز مبادلات ارزی تعداد آنها به 12 بانک رسید.
تاریخ: ۱۰/مهر/۹۱ ساعت ۱۶:۴۰ | اقتصاد ایران شناسه خبر: ۷۷۳۴
از ابتدای راه اندازی مرکز مبادلات ارزی در ساختمان ثبت و سفارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت دو بانک کشاورزی و ملت بعنوان بانک عامل فعالیت خود را آغاز کرده بودند و امروز نیز 10 بانک جدید به این تعداد افزوده شد .
رئیس کل سازمان توسعه تجارت عصر روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مرکز مبادلات ارزی به ایرنا گفت: بانک های رفاه ،پاسارگاد ، پارسیان ، اقتصاد نوین ، سامان ، کارآفرین ، مسکن ، سپه ، صادرات و توسعه تعاون نمایندگان خود را برای پاسخگویی به وارد کنندگان اولویت های سه تا پنج در مرکز مبادلات ارزی مستقر کردند.
حمید صافدل عنوان کرد : حجم مبادلات تا پایان روز گذشته از 180 میلیون دلار عبور کرد و با احتساب رقم 70 میلیون دلار در روز جاری تا زمان کنونی حاکی از آن است که متقاضیان واردات مواد اولیه، کالاهای ساخته شد و کارخانجات از این مرکز استقبال کرده اند .
وی افزود: از طرفی با حضور دایره وسیعی از نمایندگان شعب ارزی بانکها و توسعه شبکه الکترونیکی این مرکز امکان پاسخگویی از طریق شعب ارزی را دارد و شعب از طریق نماینده مستقر خود در مرکز به طور مستقیم می توانند ،اولویت های ارزی مشتریان خود را پیگیری کنند .
مرکز مبادلات ارزی از ابتدای هفته گذشته با هدف پاسخگویی به اولویت سه تا پنج ( تامین ارز مواد اولیه و کالاهای واسطه ای ) در ساختمان ثبت سفارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت راه اندازی شده است .
براساس توافقات قبلی واردکنندگان دارای ثبت سفارش معتبر ، می توانند ارز مورد نیاز خود را با 2 درصد پایین تر از نرخ بازار از این مرکز دریافت کنند .