اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

یافته های جدید در مورد ویروس کرونا

در مطلب زیر آخرین یافته و علائم جدید ویروس کرونا را بخوانید

فلج اندام؛ عارضه نادر اما خطرناک کروناویروس

به گزارش سایت طلا ،متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، التهاب و آسیب حاد عروق نخاع و سندروم «گلین_باره» را به عنوان علائم نادر اما خطرناک ویروس کووید ۱۹ معرفی کرد.

دکتر فرزاد اشرفی اظهار کرد: بیماری کرونا علاوه بر عوارض سیستم اعصاب مرکزی به صورت سردرد، اختلال بویایی وچشایی، سکته مغزی، سرگیجه وتشنج می‌تواند باعث آسیب نخاع و در نتیجه فلج موقت و یا دایم وحتی پیشرونده اندام‌ها شود.

وی اختلال حسی، مشکلات ادراری، ‌جنسی، زخم‌بستر و در موارد شدید پیشرفت ضایعه به سگمان‌های فوقانی نخاع را از دیگر علائم این بیماری عنوان کرد.

این متخصص ادامه داد: علت درگیری نخاع آسیب به عروق نخاع در چند سگمان نخاعی است که متاسفانه در صورت درگیری شدید می‌تواند عوارض غیر قابل بازگشتی را به دنبال داشته باشد.

اشرافی افزود: در بیمارستان شهدا دو بیمار دچار آسیب نخاع به دنبال کووید ۱۹ بستری شدند که علایم بیماری یک مورد علی رغم مصرف داروهای مختلف بازگشت نداشت، البته امید است که با درمان‌های توانبخشی و ‌مکمل تا حدودی بهبودی حاصل شود.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با بیان اینکه دو مورد بیمار دچار گلین باره نیز به دنبال کووید ۱۹ در بیمارستان شهدا بستری شدند، توضیح داد: درگیری اعصاب محیطی از اندام‌تحتانی و ‌پیشرفت به سمت دست‌ها و درمورد شدید درگیری عضلات تنفسی از علایم بیماری گیلن باره است.

این متخصص درباره علت این عارضه توضیح داد: علت واکنش خود ایمنی بدنبال ویروس کرونا و آسیب به اعصاب محیطی است که متاسفانه در یک مورد با پیشرفت سریع درگیری عضلات تنفسی و آسیب به سیستم اتونوم باعث ایست قلبی و فوت بیمار شد.

احتمال آلودگی جارو برقی به کرونا

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گویند: چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می‌شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد. بنابراین تا جای ممکن نباید با یک جاروبرقی که در منزل فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.

ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح مختلف ممکن است از چند ساعت تا چند روز باشد. تمیز کردن سطوح آلوده و به دنبال آن ضدعفونی کردن، بهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس است. با توجه به این که فرش، موکت، مبل یا کف منزل ممکن است جزو سطوحی باشند که آلوده شده باشند، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا احتمال آلوده شدن جاروبرقی منزل در حین تمیز کردن این سطوح وجود دارد یا خیر.

آن‌ها می‌گویند: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد وقتی فرد آلوده به ویروس کرونا در منزل سرفه یا عطسه می‌کند، یا با شدت نفس می‌کشد، یا با صدای بلند صحبت می‌کند، ذرات آلوده به ویروس به سطوح فرش و مبلمان منزل برخورد می‌کنند و ممکن است برای مدتی روی گرد و غبار آن‌ها باقی بمانند. همچنین اگر شخصی با کفش در منزل راه رفته باشد یا اگر حیوانات خانگی در منزل نگهداری شوند، احتمال آلوده شدن سطوح منزل به ویروس به این طریق وجود دارد. در هنگام استفاده از جاروبرقی، این گرد و غبارهای آلوده به ویروس ممکن است در هوا منتشر شوند و جارو برقی نیز آلوده شود. اما بقای ویروس کرونا در محیط های مختلف از جمله گرد و غبار منزل دقیقا مشخص نیست.

چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می‌شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد. بنابراین تا جای ممکن نباید با جاروبرقی که در منزل یک فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.

استفاده از جاروبرقی در منزل فرد بیمار ممکن است باعث انتشار گرد و غبار آلوده به ویروس کرونا در هوا شود. پس باید هنگام استفاده از جاروبرقی و تخلیه فیلتر آن، نکات بهداشتی لازم از جمله استفاده از ماسک و دستکش را رعایت کرد.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد