اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

۸۰ درصد مردم تهران مستعد ابتلا به کرونا/به جای کرونا با کرونا پلاس روبرو هستیم!

فرمانده عملیات و مدیریت مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه بالغ بر ۸۰ درصد از مردم استان تهران مستعد بیماری کرونا هستند، گفت: این ویروس، ویروس خطرناکی است و آثار کشندگی دارد و باید بتوانیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از این بحران عبور کنیم.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه در این استان به جای کرونا با کرونا پلاس روبرو هستیم، گفت: این ویروس به جز ابعاد پیچیده بیولوژیکی، ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد و تقریبا همه دستگاه‌ها در سطح استان را دچار تغییر خواهد کرد.

علیرضا زالی روز یکشنبه در شورای اداری استان تهران با بیان اینکه کرونا مدت طولانی در زندگی ما حضور خواهد داشت، اضافه کرد: اینکه بیماری چه زمانی زدوده خواهد شد و افول قطعی آن چه زمانی خواهد بود کاملا نامشخص و نامعین است.

وی اعلام کرد: بسیاری از تحولاتی که به نظر می‌رسد منجر به تقلیل آثار بیولوژیک باشد تاکنون ناموفق بوده، بیماری‌ای که هنوز درمان قطعی ندارد و مصون‌سازی توسط واکسن برایش محقق نشده است و هر روز هم ابعاد جدیدی از آثار و علائم آن در مجامع جهانی جلوه پیدا می‌کند.

زالی با بیان اینکه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که ۴۴.۶ درصد مردم تهران بخاطر حضور در محل کار از خانه خارج می‌شوند گفت: پیشنهاد شده است که از ظرفیت دورکاری دستگاه‌های دولتی با نگاه جهادی با توسعه دولت الکترونیک استفاده شود تا به این طریق حداکثر صرفه جویی در حضور فیزیکی نیروی انسانی دستگاه‌های دولتی انجام گیرد.

زالی اظهارداشت: لیستی از مشاغل پر خطر در ارتباط با کرونا در استان تهران آماده شده است که تا حدی که ظرفیت انعطاف پذیری دستگاه‌ها اجازه دهد، باید از فرصت دور کاری استفاده کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این صرفه جویی در نیروی انسانی باید به گونه‌ای صورت گیرد که جریان اداری دچار سکون و اشکال نشود و به حالت متعارف در بیاید.

وی خاطرنشان کرد: باید از فرصت شیوع کرونا بهره گرفت و زمینه تحقق کامل و تام دولت الکترونیک را فراهم کرد تا به این طریق ضمن رعایت حقوق شهروندی، بحث دورکاری و اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی نیز مد نظر قرار گیرد.

زالی ادامه داد: در استان تهران سبک نوینی از مدیریت به دلیل وجود شرایط خاص و پیچیدگی‌های مختلف طراحی شد و به تبع آن هماهنگی‌های میان ۲۵ دستگاه اجرایی که مستقیما در کنترل و مدیریت کرونا مسئولیت داشتند، به عمل آمد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران گفت: اگر این تدابیر مدیریتی ویژه نبود، بسیاری از خصوصیاتی که در این استان به سبب حضور جمعیت کلان و تراکم بالای جمعیتی وجود دارد می‌توانست کار مدیریت کرونا را سخت‌تر کند.

وی استان تهران را مرکز ثقل بهداشت و درمان کشور معرفی و تاکید کرد: این استان جایگاه ویژه‌ای دارد و علاوه بر گلوگاه سیاسی و اقتصادی کشور بودن، همه عرصه‌های مدیریتی کشور با مداخله در سطح تهران دستخوش تغییر می‌شوند.

زالی به کمبود‌های نسبی این استان در زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی اشاره کرد و ادامه داد: این زیر ساخت‌ها اساسی هیچ تناسبی با میزان جمعیت و چگالی آن ندارد و شرایط در آن کاملا راهبردی و متفاوت است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در شهر تهران به وضعیت رعایت فاصله اجتماعی در سطح استان تهران از ابتدا تاکنون اشاره کرد و گفت: متوسط رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری هوشمند در زمان شروع اجرای این طرح به طور متوسط ۶۲ درصدبود که پس از ۲ هفته به ۲۸ درصد تقلیل یافت و پس از آن به ۱۱ درصد و در نهایت اکنون در برخی واحد‌ها و بخش‌ها به کمتر از ۹ درصد رسیده است.

زالی تصریح کرد: قاعدتا کرونا مدت طولانی را با کشورها خواهد بود و اینگونه نیست که اعلام کنیم در فلان روز و یا در فلان ماه ویروس کرونا برطرف می‌شود و زمان حذف این ویروس مشخص نیست. بر همین اساس باید تدابیر ویژه برای ادامه مقابله با این ویروس طراحی شود.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر 80 درصد از مردم استان تهران مستعد ابتلا به کرونا هستند گفت: این ویروس، ویروس خطرناکی است و آثار کشندگی دارد و باید بتوانیم با تدابیر و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از این بحران عبور کنیم.

زالی همچنین از دستگاه‌های اداری استان تهران خواست نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی حساسیت ویژه‌ای داشته باشند و چنانچه تقاضای تغییر در شیوه‌نامه‌ها ابلاغ شده از سوی استانداری تهران دارند، این موارد را از طریق استانداری تهران و یا ستاد مبارزه با کرونای استان تهران پیگیری کنند.

فرمانده عملیات و مدیریت مقابله با کرونا در استان تهران همچنین به بازگشایی مدارس از 15 شهریورماه اشاره کرد و گفت: این تاریخ پیشنهادی بوده و بر اساس شرایط آن زمان تصمیم‌گیری انجام خواهد شد. مدل‌هایی برای این موضوع پیشنهاد شده است که در جلسات بعدی به آن پرداخته خواهد شد و تصمیم‌گیری می‌شود که از آن جمله می‌توان به استفاده از ظرفیت آموزش مجازی اشاره کرد.


بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز یک تیر، ۲۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۹۶۲۳ نفر رسید.

از دیروز تا امروز اول تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۱۱۴ مورد بستری شدند.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹ هزار و ۶۲۳ نفر رسید.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد