رئیس بانک کارگشایی : قیمت های سکه در بازار واقعی است

سایت طلا : رئیس بانک کارگشایی اعلام کرد بهای سکه در بازار ، متناسب با قیمتهای جهانی طلاست و حباب قیمتی در این بازار وجود ندارد.

خبر را برای من بخوان
علی عادلی ، رئیس بانک کارگشایی در گفتگو با خبرنگار سایت طلا درباره روند بهای سکه و توزیع آن در بازار گفت : توزیع سکه در بانک کارگشایی روال عادی را می گذراند و حراج سکه در این بانک ، روزهای زوج و در نوبت بعد از ظهر انجام می گیرد.

وی افزود : قیمت ها در بازار سکه واقعی است و بهای انواع سکه در بازار متناسب با نوسان قیمت جهانی است و نوسان سکه در بازار به علت نوسانی است که در بهای هر اونس طلا وجود دارد.

عادلی وجود هر گونه حباب قیمت در بازار سکه را رد کرد و با توجه به رشد بهای سکه در چند روز گذشته تصریح کرد : این بانک آمادگی عرضه بیشتر سکه در بازار را دارد و تصمیم توزیع بیشتر و افزایش جلسات حراج سکه در بانک کارگشایی با بانک مرکزی است.

رئیس بانک کارگشایی درباره موضوع حراج سکه در بورس کالا گفت : فعلا عرضه سکه به روال قبل و فقط در بانک کارگشایی و بانکهای منتخب انجام می شود ؛ ولی سازمان بورس به دنبال عرضه سکه در بورس کالاست و هنوز بانک مرکزی با این موضوع موافقت نکرده است.
وی تاکید کرد : تصمیم گیری نهایی درباره انتقال عرضه سکه در بورس کالا با بانک مرکزی است.