اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

شناسایی ۳۵۷۴ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/سه استان در شرایط هشدار جدی/آغاز موج دوم کرونا در استان گیلان

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۶۴ هزار و ۲۷۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۸۰۷۱ نفر رسید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به شیوع پیک دوم کرونا در استان گفت: آمار بستری‌های کرونا در استان گیلان صعودی شد.

کیانوش جهانپور روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۵۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۴۹۴ مورد بستری و سه هزار و ۸۰ مورد از افراد معادل ۸۶ درصد از موارد جدید در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در نتیجه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۶۴ هزار و ۲۷۰ نفر رسید.

جهانپور درباره فوتی‌های کرونا نیز گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۰۷۱ نفر رسید.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت درباره بهبود یافتگان بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ۱۲۷ هزار و ۴۸۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۲۵۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی درباره تعداد تست‌های انجام شده اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و ۱۹ هزار و ۳۶۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

جهانپور گفت: وضعیت خوزستان همچنان قرمز است. استان‌های هرمزگان، کردستان و کرمانشاه در وضعیت هشدار جدی قرار دارند.

وی بیان کرد: توصیه‌های بهداشتی مثل رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی و استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضروری همچنان پابرجاست. امیدواریم با رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی، وضعیت مطلوب‌تری را در این استان‌ها و سراسر کشور شاهد باشیم.

آغاز موج دوم کرونا در استان گیلان / آمار بستری‌ها صعودی شد

ارسلان سالاری صبح امروز در جمع خبرنگاران با ابراز نگرانی از افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در گیلان اظهار داشت: میزان ابتلا به ویروس کرونا در چند روز اخیر در گیلان به‌دلایل مختلفی نظیر عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی افزایش یافته و این موضوع موجب بالا رفتن آمار بستری‌ها شده است.

رئیس علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه افزایش تعداد بستری‌های کرونا نشان‌دهنده شیوع پیک دوم این بیماری در استان است گفت: عملکرد ویروس کرونا نشان می‌دهد که تنها راه مبارزه با آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی توصیه‌شده است و فعلاً دارو و واکسنی برای آن ساخته نشده، لذا همه افراد موظف به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هستند.

وی از مردم استان گیلان خواست که همچون ماه‌های گذشته قوانین و مقررات بهداشتی نظیر فاصله‌گذاری اجتماعی و پوشیدن ماسک و دستکش را رعایت کنند و بیان داشت: مردم گیلان در این چند وقت اخیر به‌خوبی نکات بهداشتی را رعایت کردند و از آنها می‌خواهیم که امروزه نیز از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

سالاری از آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای پذیرش و بستری کردن مبتلایان ویروس کرونا خبر داد و افزود: سیستم بهداشت و درمان استان گیلان همچون ماه‌های گذشته در آمادگی کامل به‌سر می‌برد و هیچ مشکلی برای غربالگری و درمان مبتلایان به کرونا ویروس وجود ندارد و آمار بالای بهبودیافتگان نیز صحت این ادعا را تأیید می‌کند.

وی شیوع مجدد ویروس کرونا در استان گیلان را عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم عنوان کرد و اظهار داشت: میزان شیوع کرونا در گیلان طی هفته‌های اخیر روند نزولی داشت اما عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مراکز تفریحی باعث شد که میزان شیوع آن افزایش یابد که این یک زنگ خطر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه میزان شیوع کرونا در جامعه به‌صورت افسارگسیخته بالا رفته است بیان داشت: تاکنون هیچ درمانی برای کرونا کشف نشده و تنها راه مبارزه با آن رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از ترددهای غیرضروری و استفاده از ماسک و دستکش است.

زنگ خطر کرونا در آذربایجان شرقی خاموش شدنی نیست/ دلیل افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا چیست؟

آمار مبتلایان به کرونا در کشور با وجود روند نزولی در یک ماه گذشته، دوباره روند صعودی خود را آغاز کرده و در برخی از ایام هفته‌های اخیر، وضعیت کرونای آذربایجان شرقی به مرز هشدار هم رسیده است.

عده‌ای از کارشناسان سلامت، عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی را علت این افزایش مبتلایان می‌دانند اما عده‌ای استفاده از ماسک را مهمتر از فاصله گذاری دانسته و کم اهمیت شدن ضدعفونی دست و شست وشوی دست‌ها را از عوامل دیگر آغاز روند صعودی مبتلایان استان می‌دانند.

این عدم رعایت و افزایش مبتلا شاید با بازگشایی برخی از صنوف نیز مرتبط باشد، چراکه برخی با تصور اینکه اوضاع به حالت عادی بازگشته است، هیچ کدام از پروتکل‌های بهداشتی را مورد توجه قرار نمی‌دهند.

اوضاع به جایی رسیده که بر اساس آمار، مبتلایان نوجوان و جوان، امروز بیش از ابتدای شیوع کرونا است و زنگ خطر شیوع کرونا با کاهش سن مبتلایان به صدا در آمده است.

با وجود اینکه استفاده از ماسک در سیستم حمل و نقل عمومی مترو، اتوبوس و تاکسی اجباری شده است، اما این مصوبه بر روی کاغذ است و نظارتی بر اجرای آن وجود ندارد و به یکی از اماکن شیوع کرونا تبدیل شده اند.

در این بین، محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز معتقد است، شناسایی بیماران جدید نشان می‌دهد این ویروس در استان در حال گسترش است.

وی با بیان اینکه روزانه 800 تا 1000 تست کرونا در آذربایجان‌شرقی انجام می‌شود، ابراز داشت: هفته گذشته حدود 1000 مبتلای جدید به ویروس کرونا در استان داشتیم اما در مقایسه با ابتدای شیوع کرونا، بستری‌ها در بیمارستان‌های آذربایجان شرقی و مرگ و میر کرونا روبه کاهش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آخرین آمار مبتلایان به کرونا را در استان یادآور شد و گفت: در آذربایجان شرقی 9352 مبتلا و 483 جان‌باخته ثبت شده است.

وی از شهادت 4 نفر از مدافعان سلامت در راه مقابله با ویروس کرونا خبر داد و افزود: 720 نفر از کادر درمانی آذربایجان‌شرقی هم در راه مقابله با کرونا به این ویروس گرفتار شدند که اغلب آنها بهبود یافته و پس از بهبودی کامل و اتمام دوران نقاهت دوباره به خط مقدم بازگشته‌اند.

صومی در پاسخ به اینکه چرا در استان گفته می‌شود که این ویروس مدیریت شده است ولی آمار مبتلایان در حال صعود است؟ تصریح کرد: ادعای ما در خصوص مدیریت ویروس کرونا بر پایه‌ شناسایی بیماران، میزان مرگ و میر و بستری در بیمارستان‌های آذربایجان‌شرقی است.

وی با انتقاد از اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی آن‌طور که ما انتظار داشتیم رعایت نمی‌شود، خاطر نشان کرد: باید مردم بدانند که هنوز خطر ابتلا به کرونا جدی است و در رفتارهای روزمره خود به این نکته توجه کنند.

با این وجود، اکنون توصیه «در خانه بمانیم» برای این روزها کاربردی ندارد چراکه باید همزمان مسایل اقتصادی هم در جریان باشد، ضمن اینکه تا زمانی که واکسن ضد کرونا کشف نشده و به تولید انبوه نرسیده، باید به همزیستی با کرونا عادت کنیم و زندگی خود را بر اساس این موضوع تنظیم کنیم.

برای همزیستی با کرونا و پیشگیری از ابتلا هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از پیش ضرورت یافته است.

از سوی دیگر با برگزاری مراسمات غیرضروری ترحیم و عروسی در سطح استان مواجه هستیم به گونه ای که خبر می‌رسد در شهرستان «هـ» که یکی از شهرستان های استان با وضعیت قرمز است، برگزاری مراسم عروسی در یکی از روستاهای این شهرستان و حضور افراد مبتلایی که از بیماری خود خبر نداشتند، موجب شد آمار مبتلایان به کرونا تصاعدی افزایش یابد و این شهرستان به وضعیت هشدار برسد

بهروز مهدوی فرماندار تبریز هم با هشدار به صنوفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گفت: اگر عدم رعایت بهداشت عمومی و فردی توسط برخی از صنوف مشاهده شود، به اجبار محدودیت شدید برای آنها اعمال کرده و به عنوان متخلف برخورد خواهیم کرد.

مهدوی از کاهش سن مبتلایان به کرونا در سنین نوجوانی و جوانی در تبریز ابراز نگرانی کرد و گفت: این امر نشان از کم توجهی و بی توجهی عده‌ای به این ویروس است که می‌توان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله شست و شوی دست‌ها و استفاده از ماسک، درصد احتمال ابتلا را به حداقل برسانیم.

وی اجباری بودن استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی را گوشزد کرد و ادامه داد: این موارد برای حفظ سلامت مردم و اطرافیان است که هر فرد می‌تواند زنجیره کرونا را به نوبه خود قطع کند.

با این اوصاف به نظر می‌رسد، کرونا برای مردم عادی شده است اما با این وجود احتمال ابتلا همچنان بالاست و با بازگشایی مجدد صنوف و بازارها و هفته بازارها، عدم رعایت مردم موجب گسترش کرونا شده و احتمال اعمال محدودیت مجدد بر برخی صنوف و ورشکستگی آنها وجود دارد.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد