اونس طلا2321.22
مظنه15,391,000
18 گرم3,553,000
ارزش سکه34,675,923
قدیم (بهار)39,500,000
جدید (امامی)42,400,000
نیم25,000,000
ربع15,100,000

آمار کرونا در ایران؛ تعداد جانباختگان به ۲۲۳۴ نفر رسید/فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 157 نفر از بیماران کووید19 جان خود را از دست دادند و در مجموع، شمار درگذشتگان بر اثر این بیماری به 2234 نفر افزایش یافت.این روش از نظر پزشکی، اجتماعی، علمی و اجرایی توصیه نمی‌شود و استفاده از آن در مورد کرونا به‌شدت می‌تواند با اخلاق پزشکی در تناقض باشد، به این معنی که در بیماری کرونا باید مداخلات فعالانه انجام دهیم و استفاده از این روش‌ها که مردم منفعلانه در معرض یک بیماری قرار گیرند اساساً کاری غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای تلقی می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 2389 مبتلای جدید به کرونا ظرف بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس یافته های آزمایشگاهی، 2389 مورد جدید ابتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و با این حساب، مجموع بیماران مبتلا به این بیماری تا امروز 7 فروردین 1398 به 29406 نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه تا کنون 10457 نفر از مبتلایان به این بیماری، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 157 نفر از بیماران کووید19 جان خود را از دست دادند و در مجموع، شمار درگذشتگان بر اثر این بیماری به 2234 نفر افزایش یافت.

وی ادامه داد: مشارکت مردم در طرح غربالگری کرونا از مرز 50 میلیون نفر گذشت و به حدود 50 میلیون و 821 هزار نفر تا ظهر امروز رسید.

جهانپور تصریح کرد: مردم برای آگاهی از وضعیت سلامتی خود حتما به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اظهار کرد: مشارکت مردم در طرح غربالگری کرونا از مرز ۵۰ میلیون نفر گذشت و به حدود ۵۰ میلیون و ۸۲۱ هزار نفر تا ظهر امروز رسید. مردم برای آگاهی از وضعیت سلامتی خود حتما به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند. حدود ۲۷۴۶ نفر از بیماران، مورد شدید ابتلا به این بیماری هستند.

وی بیان کرد: سامانه salamat.gov.ir مسیری است که ما را به سمت شناسایی و مداخله زود هنگام درباره ویروس کرونا می‌برد. این مسیر توانسته ما را در ریل مدیریت این بیماری قرار بدهد. تاکنون ۵۰ میلیون نفر غربالگری شده اند و در حال حاضر در انتظار حدود ۳۰ میلیون نفری هستیم که در این سامانه ثبت نام نکرده‌اند و هنوز غربالگری نشده‌اند.

جهانپور اظهار کرد: با توجه به روند مدیریت کووید 19 هرچند همچنان با روند شیوع و انتشار در استان‌های مختلف رو به رو هستیم، اما بیماری در مدیریت نظام سلامت است. بخش عمده این اقدام مدیون همراهی مردم با ستاد ملی مبارزه با کرونا و مشارکت در بسیج ملی است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: حدود 2746 نفر از بیماران، مورد شدید ابتلا از این بیماری را دارا هستند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با منسوخ دانستن ایمنی گله‌ای گفت: اگر این الگوی مصون‌سازی اجرا شود باید تعداد بسیار زیادی از افراد جامعه مبتلا و بستری شوند که این امر منجر به فوت عده کثیری خواهد شد.

دکتر علیرضا زالی در گفتگو با رادیو سلامت، عدم توجه به بحث قرنطینه‌سازی و اجرای طرح ایمنی گله‌ای را تصوری بسیار غلط و منسوخ‌شده برشمرد و اظهار کرد: ایمنی جمعی یا مصونیت دسته‌جمعی (Herd immunity) که به آن ایمنی گله‌ای نیز می‌گویند، شکلی از مصونیت غیرمستقیم در برابر بیماری واگیر است که این بحث در ایمنی شناسی جهانی و بیماری‌های نوپدید هیچ جایگاهی ندارد و این نوع ایمن‌سازی تقریباً در مورد بیماری‌های نوپدید غیرقابل اجراست.

وی افزود: اگر این الگوی مصون‌سازی اجرا شود باید تعداد بسیار زیادی از افراد جامعه به این بیماری مبتلا شوند که این امر منجر به بستری شدن تعداد زیادی از افراد در بیمارستان و همچنین فوت عده کثیری از مبتلایان خواهد شد و یک آمار وحشتناک از مرگ‌ومیر بر اثر این روش ایجاد می‌شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با منسوخ دانستن این روش، خاطرنشان کرد: در هیچ کشوری تاکنون ایمنی دسته‌جمعی توصیه نشده و سازمان جهانی بهداشت نیز صراحتاً مخالفت خود را با این کار اعلام کرده است.

وی ادامه داد: هیچ کشوری به‌صورت متقن و ثابت‌شده این اقدام را در دستور کار خود قرار نداده است و این روش کاملاً غیرعلمی و استاندارد است.

زالی با اشاره به اینکه کرونا یک ویروس نوپدید است و از ظرفیت بالای تنوع ژنتیکی برخوردار است یادآور شد: این ویروس متناسب با شرایط بیماری‌زایی و ساختار ایمنی افراد، در هر فرد مبتلا، تابلوی کاملاً متفاوتی را ایجاد می‌کند و هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر امروز فردی در معرض اتفاقی ویروس قرار گیرد حتماً به‌سلامت از آن عبور کند.

به‌گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران در جامعه ما که جمعیت زیادی از افراد سالمند، مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای، قلبی عروقی، دیابت، گیرندگان اعضای پیوند و مصرف‌کنندگان دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنی وجود دارد استفاده از این روش مصون‌سازی به استقبال مرگ رفتن است و اساساً هیچ گروهی از ایمنی‌شناسی جهانی و داخلی و اپیدمیولوژیست‌ها مطلقاً این روش را توصیه نمی‌کنند.

زالی متذکر شد: شاید در این نوع طرح، کرونا با بیماری‌هایی مثل سرخک و اوریون اشتباه گرفته شده درصورتی که الگوی بیماری‌زایی، انتشار و گسترش و سرایت کروناویروس با سایر بیماری‌های که از قبل می‌شناختیم کاملاً متفاوت است. این روش مصون‌سازی مربوط به قرن‌های بسیار دور است، زمانی که دارو، واکسن، امکان ایزولاسیون و غربالگری و قرنطینه‌سازی در منزل وجود نداشت.

وی ادامه داد: این روش از نظر پزشکی، اجتماعی، علمی و اجرایی توصیه نمی‌شود و استفاده از آن در مورد کرونا به‌شدت می‌تواند با اخلاق پزشکی در تناقض باشد، به این معنی که در بیماری کرونا باید مداخلات فعالانه انجام دهیم و استفاده از این روش‌ها که مردم منفعلانه در معرض یک بیماری قرار گیرند اساساً کاری غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای تلقی می‌شود.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در تهران، تأکید کرد: با تمام تلاش باید مانع از بروز چنین اتفاقی در جامعه شویم که ۶۰ تا ۷۰ درصد از مردم به بیماری کرونا مبتلا شوند، چون یک تابلوی بسیار هولناک را در ادامه مسیر خواهیم داشت.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد