سکه به دنبال طلا و دلار صعودی شد

سایت طلا: با افزايش چشمگير بهاي جهاني طلا و رسيدن آن به 1630 دلار، بهانه اي شد تا بازار سكه به افزايش 18 هزار تومانی هر قطعه سكه بهارآزادي اقدام كند.

خبر را برای من بخوان
به گزارش سایت طلا، در هفته گذشته با جهش ناگهانی قیمت طلا در سطح جهانی در اواخر هفته پیش، بهای سکه ها رو به افزایش نهاد و این در حالی است که دلار چندان افزایش نیافت.

هر قطعه سکه را در طرح قدیم و امامی در روز شنبه با بهای 685 و 680 هزار تومان به فروش رساند.

این گزارش حاکی است، در روز شنبه سایر سکه ها هرچند به سمت افزایش قیمت حرکت کردند اما این افزایش چندان جدی نبود به طوری که هر نیم و ربع 7 و 2 هزار تومان رشد و با بهای 340 و 186 هزار تومان به فروش رسیدند.

براساس این گزارش، در روز سه شنبه با کاهش بهای طلا و دلار داخل، سکه ها نیز با افت قیمت مواجه و از هر قطعه سکه طرح قدیم و امامی 7 و 8 هزار تومان کسر و با بهای 678 و 672 هزار تومان و نیم سکه و ربع هم با کاهش 2 و 1 هزار تومانی با نرخ 338 و 185 هزار تومان در بازار معامله شدند سکه یک گرمی در این روز با بهای 105 هزار و 500 تومان در بازار به فروش رسید.

این گزارش می افزاید، در روز چهارشنبه افزایش ارزش دلار و رشد بهای طلا، بازار سکه را به رشد قیمت وسوسه و هر قطعه سکه در طرح قدیم با 683 هزار تومان و طرح امامی تا 678 هزار تومان پیش رفتند. نیم سکه نیز با بهای 338 هزار و 500 و ربع سکه و سکه یک گرمی با نرخ 185 و 106 هزار تومان در بازار فروخته شدند.

گفتنی است، با افزایش قیمت دلار و رسیدن آن به 1781 تومان، قیمت سکه باز هم افزایش یافت و بهای سکه طرح قدیم به 686 هزار تومان و طرح امامی به 681 هزار تومان رسید نیم سکه نیز 2500 تومان ا فزایش و به 341 هزار تومان رسید در این ربع سکه و سکه یک گرمی بدون نوسان و با همان نرخ روز قبل به فروش رسیدند.

شایان ذکر است، رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران، در این هفته از انجام معاملات برخط آنلاین سکه تا دو ماه آینده خبر داد.