ورشکستگی در کمین بنگاههای اقتصادی
یک کارشناس اقتصادی گفت: صنایع کوچک و متوسط در شرایط "پساتحریم" بهدلیل عقبماندگی ۱۰ساله و هزینههای تولید بیشتر و کیفت پایینتر در مقابل تولیدات روز دنیا، در صورت عدمهدایت مناسب، از تعطیلی بهسمت ورشکستگی میروند.
یک کارشناس اقتصادی گفت: صنایع کوچک و متوسط در شرایط "پساتحریم" بهدلیل عقبماندگی 10ساله و هزینههای تولید بیشتر و کیفت پایینتر در مقابل تولیدات روز دنیا، در صورت عدمهدایت مناسب، از تعطیلی بهسمت ورشکستگی میروند.
یحیی آلاسحاق با اعلام این مطلب افزود: در صورتی که توافقات هستهای بهصورت مثبت و طبق خواسته ما به مرحله اجرایی درآید این بار نوبت اصحاب اقتصادی اعم از مسئولین دولتی، حاکمیتی، سیاستگذار و صاحبان بنگاههای اقتصادی است که وارد عمل شده و به انتظارات سنگینی که از آنها وجود دارد، جامعه عمل بپوشانند.
وی خاطرنشان کرد: این بدان مفهوم است که افسران دیپلماتیک ما به وظایف خود بهدرستی عمل کرده و نمره قبولی گرفتهاند اما انتظارات از مسئولان اقتصادی بسیار بالا رفته است که در صورت عدم موفقیت در انجام مسئولیتهای خود شکست تأثیرگذار و تاریخی خواهند داشت.
این کارشناس اقتصادی گفت: در صورتی که انتظارات مورد نیاز مردم در شرایط "پساتحریم" فراهم نشد و مسئولان به وظایف خود عمل نکنند مورد بازخواست عموم قرار خواهند گرفت.
آلاسحاق اضافه کرد: عدم استفاده از شرایط مهیا شده در فرصت طلایی برداشته شدن تحریمها، ضربه بزرگی برای ما خواهد بود.
این کارشناس اقتصادی یادآور شد: ما در شرایط تحریم در مقایسه با سایر کشورها گران زندگی کردیم و برای نقل و انتقال پول به بیراههها و صرافیها متوسل شدیم. در شرایط بعد از رفع شدن تحریمها در مجموع هزینههای ما 20 تا 30 درصد کاهش مییابد.
رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: صنایع ما از لحاظ تکنولوژی فاصله 10سالهای با واحدهای تولیدی روز دنیا دارند. بهطور مثال در بخش لوازم خانگی در صورتی که روابط تجاری ایران به حالت عادی برگردد امکان کاهش قیمت و افزایش کیفیت این محصولات فراهم میشود.
آلاسحاق گفت: واحدهای تولیدی ما در صورتی که نتوانند خود را با شرایط جدید روز دنیا همگن کرده و ظرفیتهای خود را با هدایت مسئولین افزایش دهند واحدهای کوچک و متوسط از تعطیلی بهسمت ورشکستگی میروند.
انتهای پیام