نوسانات هیجانی بازار ارز

سایت طلا: در پي اقدام بانك مركزي در كاهش فاصله بهاي ارز بانكي و بهاي ارز در بازار، بهاي انواع ارز در بازار هفته اي كه گذشت با رشد همراه بود.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، در ادامه سیاست های بانک مرکزی برای تک نرخی کردن ارز، بازار آزاد ارز در هفته گذشته شاهد نوساناتی هیجانی بود.
بهای دلار هفته قبل 10 تومان، یورو 35 تومان و پوند 13 تومان افزایش یافت.

بنابراین گزارش، دلار امریکا بعد از نوسانات هفته قبل، در روز شنبه در بازار آزاد ارز نسبت به پنج شنبه گذشته هیچ گونه تغییری نداشت و بر روی نرخ 1210 تومان آرام گرفت: اما در روز یکشنبه دلار در پی تلاش بانک مرکزی برای تک نرخی کردن ارز، با افزایش 12 تومان و در روز دوشنبه با رشد 25تومان، دوباره تفاوت قیمت دلار رسمی و غیر رسمی افزایش یافت و تلاش بانک مرکزی محقق نشد و بهای دلار در بازار آزاد ارز به رقم بی سابقه 1247 تومان رسید. اما در روز سه شنبه با توزیع دلار از سوی بانک مرکزی 24 تومان از ارزش دلار و 3 تومان در روز چهارشنبه کاسته و تا سطح 1220 تومان پایین آمد تا در طول هفته دلار تنها 10 تومان در بازار افزایش یابد.

این گزارش می افزاید، از ارزش یورو در روز شنبه 29 تومان نسبت به پنج شنبه گذشته کسر و با بهای 1745 تومان در بازار آزاد ارز معامله شد که در روز یکشنبه همگام با رشد بهای دلار، یورو نیز 32 تومان و در روز دوشنبه 17 تومان افزایش یافت و تا مرز 1800 تومان پیش رفت و با نرخ 1794 تومان در بازار به فروش رسید.

یورو نیز همچون دلار از روز سه شنبه سیر نزول را آغاز کرد و با کاهش 9 تومان در این روز و 5 تومان در روز چهارشنبه تا بهای 1780 تومان پایین آمد.

براساس این گزارش، پوند با رشد 4 تومان در اولین روز هفته در بازار به بهای 2009 تومان معامله شد که در روز یکشنبه بر خلاف رشد دلار و یورو 4 تومان از ارزشش کسر شد و پوند در روز دوشنبه با افزایش 25 تومان به رقم بی سابقه 2030 تومان در بازار دست یافت اما در روز سه شنبه 6 تومان و در روز چهارشنبه 2 تومان از نرخ فروشش کسر و در بازار با بهای 2022 تومان معامله شد.

این گزارش حاکی است، هر یکصد ین در روز شنبه به نرخ 1500 تومان در بازار ازاد ارز به فروش رسید که با رشد 10 تومان در روز یکشنبه و 10 تومان دیگر در روز سه شنبه تا سطح 1520 تومان بالا آمد و رکوردی جدید را در تاریخ ارز به ثبت رساند.

اما در روز چهارشنبه از ارزش ین 10 تومان کاسته شد.

شایان ذکر است، ریال عربستان در اولین روز هفته بر روی نرخ 326 تومان قرار داشت که در روز دوشنبه در کنار سایر ارزها، 4 تومان رشد و به نرخ 330 تومان دربازار آزاد ارز رسید که تا پایان هفته برروی این نرخ پافشاری کرد.

گفتنی است، رشد بهای دلار در بازار داخل هفته گذشته باعث رشد بهای طلا و سکه داخل گردید. به طوریکه در این هفته نوسان ارزها بالاخص دلار باعث افت و خیز کالاهای سرمایه ای همچون طلا و ارز گردید.