انفجار در دانشگاه تهران و ابهاماتی که هنوز باقی است
معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: یک سال پس از انفجار آزمایشگاه دانشگاه تهران، بررسی پرونده حادثه همچنان ادامه دارد و هنوز جمعبندی نهایی اعلام نشده است.
به گزارش سایت طلا،یک سال پس از حادثه انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران که به جانباختن محمدامین کلاته، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد، منجر شد، بررسیهای مربوط به این حادثه همچنان ادامه دارد و به گفته معاون پژوهشی دانشگاه تهران، پرونده هنوز به جمعبندی نهایی نرسیده است.
بررسی پرونده حادثه همچنان ادامه دارد
منوچهر مرادی سبزوار معاون پژوهشی دانشگاه تهران، در گفتوگو با خبرنگار فارس درباره آخرین وضعیت بررسی این حادثه گفت: پرونده ماجرای انفجار کپسول در حال بررسی است.
وی افزود: ما با سازمانهایی که بیرونی هستند و استانداردها را میشناسند، بررسی کردیم و گزارش خودمان را منتقل کردیم و آنها هم در حال بررسی هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران ادامه داد: در حال حاضر نشستهای مختلفی با سازمانها و واحدهای مختلفی که کپسولها، آن کپسول خاص و کپسولهای دیگر را فراهم میکنند، برگزار شده است.
مرادی سبزوار با تأکید بر اینکه هنوز جمعبندی نهایی انجام نشده است، گفت: هنوز جمعبندی کامل نشده که ما بتوانیم چیزی را اعلام کنیم و منتظر اعلام نتیجه هستیم.