درگیری مسلحانه در شوش منجر به مرگ وکیل عابر شد

رئیس دادگستری شوش گفت: وقوع یک فقره درگیری و تیراندازی مسلحانه میان ۲ طرف دعوا منجر به اصابت گلوله و جان باختن یکی از وکلای دادگستری این شهرستان که در حال عبور از محل بود، شد

خبر را برای من بخوان

راشد پیری عصر چهارشنبه با اشاره به پیگیری‌های قضایی صورت گرفته در این خصوص افزود: پرونده قضایی پس از وقوع این حادثه تشکیل و دستور ویژه برای شناسایی عاملان صادر شد.

وی ادامه داد: ۲ نفر از مظنونان این حادثه با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی شناسایی شده‌اند و تلاش‌ ضابطان قضایی برای دستگیری آنان به طور جدی ادامه دارد.

رییس دادگستری شوش با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با مخلان نظم و امنیت عمومی بیان کرد: دستگاه قضایی با هرگونه اقدام ناقض امنیت، حمل و استفاده از سلاح و سلب آسایش عمومی، بدون اغماض برخورد قانونی خواهد کرد و نتایج اقدامات قضایی در آینده نزدیک به اطلاع عموم خواهد رسید.

به گزارش سایت طلا، وقوع این حادثه بازتاب‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی شوش داشته و مردم برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت را خواستار شده‌اند.