کالابرگ از مهر امسال برای این افراد با این شرط واریز می‌شود + جزئیات

همانگونه که بار‌ها سخنگوی دولت و وزیر اقتصاد اعلام کردند دولت در نظر دارد به جهت حفظ قدرت خرید کالابرگ یک میلیون تومانی مبلغ کالابرگ را برای ۴۴ میلیون ایرانی افزایش دهد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، در این زمینه با پیگیری از سازمان برنامه و بودجه و طبق اعلام رئیس سازمان این کالابرگ برای ۴۴ میلیون نفر شامل ۵ دقیقه کم درآمد جامعه افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس اطلاع کسب شده قرار است برای سه دهک پایین جامعه یعنی افراد نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی سازمان بهزیستی معلولان و زنان سرپرست خانوار کالابرگ آنها بدون خود اظهاری افزایش می‌یابد.

اما در مورد دو دهک کم درآمد دیگر بعد از خود اظهاری آن‌ها مبنی بر اینکه درآمد خانوار از یک رقمی کمتر باشد مشمول افزایش رقم کالا برگ خواهند شد.

دولت در نظر دارد در مجموع برای ۵ دهک کم درآمد جامعه رقم کالابرگ الکترونیکی را از ماه بعد افزایش دهد.