انتخاب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز به عنوان عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف این شهر

در پی برگزاری انتخابات هیئت‌رئیسه اتاق اصناف مرکز آذربایجان شرقی، ترکیب جدید اعضای این نهاد صنفی مشخص شد. در این رقابت که با حضور ۲۳ داوطلب برگزار شد، ۵ نفر به عنوان منتخبین نهایی برای هدایت اتاق اصناف تبریز در دوره ۴ ساله پیش‌رو انتخاب شدند.

خبر را برای من بخوان

میرمحمد پوراقدم شربیانی، نماینده منتخب صنف طلا، جواهر، نقره و سکه که موفق به کسب اعتماد همکاران خود برای ورود به هیئت‌رئیسه شده است، در گفتگو با خبرنگار سایت طلا، چشم‌انداز این دوره را بر پایه «تطبیق با استانداردهای نوین» و «همگرایی صنفی» ترسیم کرد.

ظرفیت ۱۰۰ هزار نفری اصناف تبریز

شربیانی با اشاره به گستردگی جامعه صنفی تبریز اظهار داشت: «اتاق اصناف مرکز استان آذربایجان شرقی هم‌اکنون بر ۷۱ اتحادیه نظارت دارد. طبق آمارهای رسمی، بیش از ۷۱ هزار عضو فعال در این اتحادیه‌ها شناسایی شده‌اند که با در نظر گرفتن فعالان در حال اخذ پروانه، این رقم در سطح شهر تبریز به مرز ۱۰۰ هزار واحد صنفی می‌رسد.»

نقشه راهِ ۴ ساله: از جوان‌گرایی تا هم‌افزایی ملی

عضو جدید هیئت‌رئیسه اتاق اصناف تبریز در خصوص برنامه‌های راهبردی این دوره گفت: «تحولات شتابان در شئون مختلف کسب‌وکار و زندگی، لزوم همگامی اصناف با دانش روز را دوچندان کرده است. رویکرد ما در این دوره ۴ ساله، استفاده از پتانسیل و نگاه نوآورانه نسل جوان در کنار تجربه گران‌بهای پیشکسوتان است. همچنین، ایجاد هم‌افزایی حداکثری بین اتاق‌های اصناف سراسر کشور برای پیشبرد توسعه اقتصادی، از اولویت‌های اصلی ما خواهد بود.»