صدای ۲ انفجار شدید صبح امروز دوشنبه در بندرعباس شنیده شد

حوالی ساعت ۶ صبح امروز مردم بندرعباس با شنیدن صدای دست‌کم ۲ انفجار شدید از خواب بیدار شدند که موجبات نگرانی جمعی از شهروندان را در پی داشت.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، ساکنان مناطق اطراف پایگاه هوایی بندرعباس اعلام می‌کنند که حوالی ساعت ۶ صبح امروز ، صدای دست‌کم ۲ انفجار ناگهانی فضای منازل مسکونی انها را لرزاند که این موضوع در حال بررسی میدانی است.

هنوز هیچ‌یک از نهادهای رسمی درباره علت یا ماهیت این صدا موضع رسمی اعلام نکرده‌اند و تنها به این امر بسنده کرده اند که اماکن مورد هدف قرار گرفته اماکن نظامی هستند.

شب گذشته نیز چند نقطه از اطراف شهر بندرعباس ، سیریک، جاسک و قشم مورد حمله دشمن قرار گرفت که در این حملات یک نفر غیر نظامی به شهادت رسیده و ۲ نفر نیز مجروح شدند.

خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در تماس با مسئولان محلی و استانی، به‌طور لحظه‌ای موضوع را رصد می‌کنند.

آنان به محض دریافت اطلاعات دقیق و تأییدشده از منابع رسمی، جزئیات تکمیلی شامل علت حادثه، محدوده دقیق، احتمال خسارت‌ها و هرگونه اقدام بعدی را از طریق سایت (irna.ir) و شبکه‌های اجتماعی به آدرس (irna_۱۳۱۳) به مخاطبان اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

از شهروندان خواسته می‌شود از انتشار هرگونه شایعه یا محتوای تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کرده و اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.

برچسب ها :