شفاف شدن نرخ مالیات بر ارزش افزوده طلافروشان در سال 1405

نرخ مالیات بر ارزش افزوده طلافروشان در سال 1405 شفاف شد.نرخ مالیات بر ارزش افزوده اجرت ساخت، سود و حق‌العمل مربوط به فروش طلا، جواهر و پلاتین، از ابتدای سال 1405 همچون سایر کالا و خدمات موضوع ماده (7) قانون مالیات بر ارزش افزوده 10 درصد می باشد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، نرخ مالیات بر ارزش افزوده اجرت ساخت، سود و حق‌العمل مربوط به فروش طلا، جواهر و پلاتین، از ابتدای سال 1405 همچون سایر کالا و خدمات موضوع ماده (7) قانون مالیات بر ارزش افزوده 10 درصد می باشد.

بر اساس قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالیات 10 درصدی در معاملات طلا تنها به «اجرت ساخت، سود فروشنده و حق‌العمل» تعلق می‌گیرد و اصل ارزش طلای خام همچنان از مالیات بر ارزش افزوده معاف است. بنابراین خریداران هنگام خرید طلا، مالیات را بر قیمت خود طلا پرداخت نمی‌کنند، بلکه این مالیات صرفاً بر بخش خدمات و سود معامله محاسبه می‌شود.

انتهای پیام/