تغییر چهره حسین فریدون بعد از گذشت ۹ سال
حسین فریدون، برادر حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین در مراسم یادبود خواهر سیدمحمد خاتمی (۱۱ خرداد ۱۴۰۵) با شکل و شمایل جدید حاضر شد. عکس سمت چپ مربوط به فریدون در سال ۱۳۹۶ است. / خبرآنلاین
حسین فریدون، برادر حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین در مراسم یادبود خواهر سیدمحمد خاتمی (۱۱ خرداد ۱۴۰۵) با شکل و شمایل جدید حاضر شد. عکس سمت چپ مربوط به فریدون در سال ۱۳۹۶ است.
حسین فریدون متولد سال ۱۳۴۲ در شهرستان سرخه و برادر حسن روحانی رئیسجمهور ایران است. او مشاور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، از اعضاء تیم مذاکرهکننده هستهای ایران بود که در اوایل انقلاب ۱۳۵۷ ایران فرماندار نیشابور و کرج و پس از آن سفیر ایران در مالزی بودهاست.
فعالیت های سیاسی پس از انقلاب
پس از انقلاب، او به عنوان فرماندار نیشابور و پس از آن به عنوان فرماندار کرج منصوب شد. پس از حضور در دوران جنگ ایران و عراق وارد وزارت امور خارجه ایران شده و از آنجا به مدت ۸ سال به عنوان سفیر ایران در مالزی منصوب شد. سپس، به مدت چند سال به عنوان یکی از نمایندگان ایران در سازمان ملل متحد و بعد از آن به عنوان مشاور وزیر امور خارجه فعالیت کرد.
وی پس از بازگشت به ایران، به عنوان مشاور رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد و تا مهر ۱۳۹۲ در این مقام حضور داشت.