بازار ارز در هفته گذشته
سایت طلا: بازار آزاد ارز در هفته گذشته با افزايش ارزهاي عمده مواجه شد و هر دلار امريكا چهار تومان، يورو 9 تومان رشد داشت اين در حاليست كه هر پوند انگليس در طول اين هفته 9 تومان در بازار كاهش يافت.
تاریخ: ۱۱/دي/۸۹ ساعت ۱۵:۰۸ | اقتصاد ایران شناسه خبر: ۲۰۰۵
به گزارش سایت طلا، بهای ارزهای رقیب بازار یعنی دلار و یورو در هفته گذشته با افزایش همراه بود این چندمین هفته متوالی است که این دو ارز اصلی بازار رشد پیدا می کنند.
بنابراین گزارش، در بازار معاملات ارزی، نرخ برابری یورو در روز پنج شنبه به 1/3243 و پوند به دلار به 1/5497رسید.
بر اساس این گزارش، دلار امریکا که از هفته گذشته روند صعودی را در پیش گرفته بود با رشد 2 تومان در روز شنبه نسبت به پنج شنبه گذشته به 1074 تومان رسید در روز یکشنبه نیز 2 تومان و در روز دوشنبه شش تومان افزایش یافت و با بهای 1082 تومان در بازار آزاد ارز معامله شد.
همچنین، طی 8 روز گذشته بهای دلار امریکا با رشد 15 تومان از 1067 تومان به 1082 تومان رسید که علت رشد دلار امریکا در روز دوشنبه افزایش نرخ بهره در چین ذکر شده است.
دلار در روز سه شنبه همگام با رشد بهای طلا، 2 تومان و در روز چهارشنبه یک هزار تومان کاهش و به سطح 1079 تومان رسید در روز پنج شنبه نیز دلار یک تومان دیگر کاهش یافت.
این گزارش می افزاید، یورو با کاهش سه تومان، در روز شنبه 1409 تومان در بازار به فروش رسید که در روز یکشنبه یک تومان دیگر کاهش یافت اما در روز دوشنبه یورو 7 تومان افزایش یافت و تا روز پنج شنبه به نرخ 1415 تومان معامله شد که با رشد سه تومان در روز پنج شنبه یورو تا سطح 1418 تومان بالا آمد.
این گزارش حاکیست، پوند در روز شنبه با نرخ 1705 تومان در بازار معامله شد که نسبت به پنج شنبه گذشته سه تومان کاهش داشت در روز یکشنبه با جبران همان سه تومان و در روز دوشنبه با رشد دو تومان ارزشش به 1710 تومان رسید اما در روز سه شنبه پوند با سقوط 14 تومان در یک روز 1696 تومان و در روز چهارشنبه با یک تومان کاهش تا سطح 1695 تومان رسید پوند در روز پنج شنبه یک تومان رشد یافت.
بر اساس این گزارش، یکصد ین ژاپن در روز شنبه 1270 تومان بود که تا روز چهارشنبه بر روی این نرخ ثابت ماند در روز چهارشنبه ده تومان افزایش یافت و در روز پنج شنبه با افزایش 10 تومان دیگر به 1290 تومان رسید.
شایان ذکر است، درهم امارات در روز شنبه 294 تومان بود که با رشد یک تومان در روز چهارشنبه به رقم 295 تومان دست یافت.
گفتنی است، ریال عربستان در طول هفته گذشته بر روی بهای 285 تومان ثابت ماند.