علی اف: نگران برخی بیثباتیها در ایران بوده ایم
الهام علیاف، رئیس جمهوری آذربایجان ناظر به حوادث اخیر در ایران، اعلام کرد که کشورش نگران برخی بیثباتیها در ایران بوده است و برای باکو ثبات در منطقه بزرگترین دارایی است.
به گزارش سایت طلا، علیاف روز سهشنبه به یورو نیوز گفت که هر کشوری، از جمله جمهوری آذربایجان، باید به ثبات در اطراف و فراتر از مرزهای خود فکر کند.
وی در این مصاحبه که در جریان سفرش به داووس انجام شد، بیان کرد: در مورد جمهوری آذربایجان، ما هیچ خطر بالقوهای در داخل کشور نداریم. همه خطرات بالقوه میتوانند از خارج ناشی شوند.
رئیس جمهوری آذربایجان افزود: بنابراین، برای ما، ثبات در همسایگی چیزی است که همیشه به آن فکر میکنیم.
رئیس دولت باکو خاطرنشان کرد: ما نگران برخی بیثباتیها در ایران بودهایم. برای ما، ثبات، پیشبینیپذیری و صلح در منطقه بزرگترین داراییها هستند.
وی ظاهرا با اشاره به درگیریهای گذشته با ارمنستان بر سر منطقه قره باغ، عنوان کرد: ما از اشغال، جنگ و از دست دادن هزاران قربانی رنج بردهایم. امروز، ثبات و امنیت برای هر کشوری تنها راه موفقیت است.