به‌زودی خبرهای خوشی اعلام می‌شود

وزیر نیرو گفت: منابع مالی مورد نیاز توسعه تجدیدپذیرها درحال پیگیری است و به‌زودی خبرهای خوشی اعلام می‌شود.

خبر را برای من بخوان

وزیر نیرو گفت: منابع مالی مورد نیاز توسعه تجدیدپذیرها درحال پیگیری است و به‌زودی خبرهای خوشی اعلام می‌شود.

عباس علی‌آبادی اظهار کرد: در خصوص تخصیص ارز برای تجدیدپذیرها، دولت عددی را پیشنهاد کرد و مجوز آن را هم از مقام معظم رهبری گرفت؛ اما بعدا ما رفتیم و تلاش کردیم و بخشی از آن را ریال کردیم.

وی افزود: از ارز مورد تقاضا، حدود ۶۰ درصد بخشی ارزی آن را گرفته‌ایم، اما ریال آن را هنوز دریافت نکرده‌ایم؛ آن اعتبار ریالی می‌تواند کمک کند که بخشی از تجهیزات را که از داخل خریداری می‌کنیم بتوانیم جبران کنیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه تخصیص منابع مالی مورد نیاز برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر درحال پیگیری است، گفت: به‌زودی خبرهای خوشی در این باره اعلام خواهد شد.

برچسب ها :