دلیل افزایش قیمت مرغ از زبان خاندوزی

وزیر اسبق اقتصاد با هشدار درباره افت معنادار وصولی ارز نفتی بانک مرکزی اعلام کرد کاهش منابع ارزی و تعلل در تصمیم‌گیری و بی‌نظمی تراستی‌ها، به کمبود کالاهای اساسی و جهش قیمت‌ها از جمله در بازار مرغ منجر شده است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،سید احسان خاندوزی، وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی با اشاره به وضعیت منابع ارزی کشور گفت: علیرغم اینکه صادرات نفت کاهش نیافته، اما وصولی ارز نفت توسط بانک مرکزی به‌طور معناداری افت کرده است؛ موضوعی که می‌تواند نشانه افزایش نفت و میعانات روی آب یا بی‌نظمی و ضعف در مدیریت تراستی‌ها باشد.

وی با تأکید بر اینکه کاهش منابع ارزی، سیاست‌گذار پولی را در موقعیت تصمیم‌گیری‌های سخت قرار می‌دهد، افزود: در چنین شرایطی بانک مرکزی یا باید ارز ترجیحی برخی کالاها را حذف می‌کرد یا به‌صورت ترکیبی آن را پرداخت می‌کرد؛ چراکه ایستادن و عدم اقدام، زمینه‌ساز کمبود کالاهای اساسی در بازار می‌شود.

خاندوزی در ادامه با اشاره به بازار کالاهای اساسی تصریح کرد: اگر وزارت جهاد کشاورزی تدبیر بهتری به خرج می‌داد، امروز با وجود کمبود ارز، قیمت مرغ به‌جای حدود ۲۰۰ هزار تومان می‌توانست در محدوده ۱۰۰ هزار تومان قرار بگیرد؛ موضوعی که نشان می‌دهد ضعف در سیاست‌گذاری و مدیریت، مستقیماً به فشار قیمتی بر مردم منجر شده است.