الجولانی: اسرائیل اعلام جنگ کرده، اما ما نمی‌جنگیم

رئیس دولت موقت سوریه با بیان این‌که، حمله اسرائیل به کاخ ریاست‌جمهوری دمشق «اعلان جنگ» بود، تاکید کرد که تمایلی ندارد با تل‌آویو بجنگد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، رئیس دولت موقت سوریه با بیان این‌که، حمله اسرائیل به کاخ ریاست‌جمهوری دمشق «اعلان جنگ» بود، تاکید کرد که تمایلی ندارد با تل‌آویو بجنگد.

به گزاش خبرآنلاین، احمد الشرع در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی CBS تصریح کرد که اسرائیل پس از آنکه کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق را هدف حمله قرار داد، در واقع علیه سوریه «اعلان جنگ» کرد، با این حال، تاکید کرد: «تمایلی به آغاز جنگ با اسرائیل ندارم».رئیس‌جمهور سوریه که تاکنون به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه هیچ پاسخی نداده، پیشتر نیز اذعان کرده بود که از رژیم صهیونیستی هراس دارد.

بنا بر گزارش فارس، «این ما نیستیم که باعث مشکلات برای اسرائیل می‌شویم. ما از اسرائیل می‌ترسیم، نه اینکه عکس آن باشد».

وی در گفت‌وگو با CBS نیز گفت: «سوریه از زمان ورود ما به دمشق، اسرائیل را تحریک نکرده و نمی‌خواهد که تهدیدی برای اسرائیل یا هیچ کشوری باشد».

الشرع همچنین، بر لزوم عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از هر نقطه ای از خاک سوریه که پس از سقوط نظام اسد درهشتم دسامبر گذشته اشغال کرده است، تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه بر روی تلاش برای دستگیری «بشار اسد» رئیس‌جمهور سابق سوریه مانور داد و گفت که دولتش «تمام اقدامات قانونی را برای پیگرد رئیس‌جمهور سابق» انجام خواهد داد؛ کسی که اکنون زندگی جدیدی در مسکو آغاز کرده است.
او که از عدم تمایلش در درگیری شدن با اسرائیل سخن می‌گفت، درباره رویارویی با مسکو نیز گفت که «ورود به درگیری با روسیه در این مرحله برای سوریه پرهزینه خواهد بود و به نفع کشور نیست».

الشرع افزود که بازسازی سوریه پس از حدود پانزده سال جنگ، بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت و «نیازمند کمک جامعه جهانی» است.

او که در کارنامه خود عضویت در داعش و سرکردگی گروه تروریستی تحریرالشام را دارد، همچنین جامعه جهانی را به خاطر ناتوانی در توقف خشونت‌های نظام اسد مورد انتقاد قرار داد و گفت: «جهان این فاجعه را طی ۱۴ سال نظاره کرد و نتوانست کاری برای توقف این جنایت انجام دهد. بنابراین، امروز باید از سوریه حمایت کند. هر کسی که مانع رفع تحریم‌ها شود، شریک جنایتکاران است».