جایزه نوبل صلح به ترامپ تقدیم شد!

«ماریا کورینا ماچادو» برنده جایزه صلح نوبل، جایزه‌اش را به رئیس‌جمهور آمریکا تقدیم کرد.

خبر را برای من بخوان

الجزیره نوشت: «ماریا کورینا ماچادو» رهبر اپوزیسیون ونزوئلا و برنده جایزه صلح نوبل گفت: من این جایزه را به مردم رنج‌کشیده ونزوئلا و به رئیس‌جمهور ترامپ به خاطر حمایت قاطعش از آرمان ما تقدیم می‌کنم.

برنده جایزه صلح نوبل همچنین گفت: این جایزه، قدردانی بزرگی از مبارزه ونزوئلایی‌ها برای آزادی است و ما بیش از هر زمان دیگری به رئیس جمهور ترامپ اعتماد و تکیه داریم.

کمیته نوبل واقع در اسلو پایتخت نروژ، روز جمعه ۱۰ اکتبر نام «ماریا کورینا ماچادو» از ونزوئلا را به عنوان برنده جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۲۵ میلادی اعلام کرد.

این خبر در حالی اعلام شد که در چند ماه اخیر، کمپین گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی در جریان بود و حتی حمایت برخی کشورها را نیز جلب کرده بود تا نام دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، امسال به عنوان برنده این جایزه معتبر جهانی اعلام شود.

واکنش ترامپ به تقدیم شدن جایزه صلح نوبل به خودش/ من ماریا کورینا ماچادو را دیدم اما ...

دونالد ترامپ به تقدیم جایزه صلح نوبل از سوی ماریا کورینا ماچادو به خودش واکنش نشان داد.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در کاخ سفید گفت: من ماریا کورینا ماچادو را دیدم اما به او نگفتم که جایزه نوبل خودت را به من بده.