اتحادیه اروپا: از تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پیروی می‌کنیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران حمایت کرد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا؛ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا کایا کالاس امروز در پیامی در ایکس اعلام کرد «سازمان ملل اوایل یکشنبه (امروز) تحریم‌های ایران را به‌دلیل برنامه هسته‌ای این کشور دوباره اعمال کرد و اتحادیه اروپا هم از آن پیروی خواهد کرد».

او همچنین با تکرار ادعاهای سه کشور اروپایی که با اقدامات آن‌ها مغایر است، گفت «این نباید پایان دیپلماسی با ایران باشد» و افزود «یک راه‌حل پایدار برای مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق مذاکره حاصل می‌شود».

کالاس همچنین در بیانیه‌ای که امروز منتشر کرد، تاکید کرد که «اتحادیه اروپا اکنون بدون تأخیر، اجرای اعمال مجدد همه تحریم‌های هسته‌ای سازمان ملل و اتحادیه اروپا که پیش‌تر لغو شده بودند را دنبال خواهد کرد».

وی افزود «در راستای قطعنامه‌های شورای امنیت که امروز دوباره به اجرا درآمده‌اند و در حمایت از تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک برای یافتن یک راه‌حل بر اساس مذاکره، همچنان با همه طرف‌های ذی‌ربط از جمله ایران در تعامل خواهم بود».

این اظهارات در حالی بیان شده که به گفته وزیر امور خارجه ایران، طرف اروپایی در جریان مذاکرات برای جلوگیری از اسنپ‌بک، همه پیشنهادات ایران را رد کردند.

کالاس در پایان بیانیه خود، با تکرار درخواست‌های زیادخواهانه غرب از ایران گفت «در این زمینه، از ایران می‌خواهم که بدون تأخیر، همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مطابق با تعهدات قانونی خود تحت پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و توافقنامه جامع پادمان‌ها از سر بگیرد».