پایان روند صعودی؛ طلا و سکه گران‌تر نمی‌شود

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان گفت:خبر اسنپ بک تأثیر خود را بر بازار گذاشته و با فعال شدن احتمالی آن قیمت ها دیگر افزایش چندانی نخواهد داشت .

خبر را برای من بخوان

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان در مصاحبه با سایت طلا گفت:قیمت طلا و سکه از روز گذشته به دلیل افزایش نرخ ارز و اخبار سیاسی و اقتصادی و فعال شدن احتمالی اسنپ بک با افزایش قیمت روبه رو شده است.

وی اظهار داشت که خبر اسنپ بک تأثیر خود را بر بازار گذاشته و با فعال شدن احتمالی آن قیمت ها دیگر افزایش چندانی نخواهد داشت و ابراز امیدواری کرد بانک مرکزی با برنامه پیش‌فروش انواع قطعات سکه طلا در روزهای آینده اقدام به کاهش قیمت ها کند.

نیکخواه گفت:قرار است فردا ۷۱ هزار سکه پیش‌فروش وارد بازار شود و این موضوع قطعا می تواند در نوسان قیمت ها تاثیر گذار باشد.

وی خاطر نشان ساخت که علیرغم افزایش چشمگیر قیمت ها تقاضا برای خرید طلا و سکه تغییر جندانی نداشته و رکود و کاهش تقاضا همچنان در بازار کل کشور وجود دارد و این موضوع نشان دهنده تورم و کوچک شدن سفره اقتصادی مردم می باشد که باعث شده نتوانند اقدام به خرید کنند که این موضوع از چالش‌های پیش‌روی هنر صنعت طلا و جواهر می باشد.

وی در پایان از بانک مرکزی خواست که جلسات پیش فروش و حراج پی در پی سکه با سرعت و تعداد بیشتری برگزار شود تا در روند کاهشی قیمت ها تسریع شود.

قیمت طلا و سکه 30 شهریور ماه 1404 در بازار ایران به شرح جدول زیر به تومان می باشد

سکه بهار آزادی طرح جدید 103/000/000
سکه بهار ازادی طرح قدیم 96/500/000
سکه نیم بهار آزادی 53/700/000
سکه ربع بهار آزادی 32/600/000
سکه گرمی 16/000/000
مظنه تهران 41/350/000
هر گرم طلای ۱۸ عیار 9/545/700
اونس جهانی 3682