علت آلودگی غذای سلف در دانشگاه همدان مشخص شد
اداره کل دامپزشکی همدان شایعات درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی را رد کرد.
اداره کل دامپزشکی همدان شایعات درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی را رد کرد.
اداره کل دامپزشکی همدان اظهار کرد: گوشت مورد استفاده در سلف دانشگاه از نوع منجمد برزیلی با برند «جی جی» بوده که تاریخ تولید آن ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است. این گوشت طبق ضوابط سازمان دامپزشکی در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شده و برای دیفراست، ۱۲ ساعت در سردخانه بالایی با دمای ۴ درجه سانتیگراد قرار گرفته است.
رعایت کامل زنجیره سرد
تمامی مراحل نگهداری و آمادهسازی گوشت زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی انجام شده و هیچگونه گوشت گرم مانند قلوهگاه یا دنبه گوسفندی در فرآیند پخت استفاده نشده است.
استانداردهای فرآوری و پخت
در فرآوری کباب کوبیده، جداسازی غدد لنفاوی و آمادهسازی گوشت با نظارت مسئول فنی صورت گرفته است. پخت غذا با دستگاه کبابپز در دمای بالای ۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳ تا ۴ دقیقه انجام شده است، بنابراین هیچ احتمال زنده ماندن لارو یا تخم مگس در غذای پخته وجود ندارد.
علت احتمالی آلودگی
دانشجویی که گزارش اولیه را ارائه داده است، غذای خود را ساعت ۱۲ ظهر دریافت کرده اما تا زمان مصرف آن را خارج از یخچال نگه داشته است؛ همین موضوع میتواند دلیل اصلی آلودگی احتمالی باشد.