وزیر جنگ اسرائیل: اکنون درهای جهنم گشوده می‌شود/هنگامی که درها باز شود هرگز بسته نخواهد شد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از تشدید تدریجی عملیات این رژیم در شهر غزه خبر داد و گفت این عملیات تا پذیرفتن شروط آنها توسط جنبش حماس ادامه خواهد یافت.

خبر را برای من بخوان

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از تشدید تدریجی عملیات این رژیم در شهر غزه خبر داد و گفت این عملیات تا پذیرفتن شروط آنها توسط جنبش حماس ادامه خواهد یافت.

«یسرائیل کاتس‌» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی یاوه گویانه گفت: ما زدودن قفل درهای جهنم در غزه را آغاز کرده‌ایم و اکنون درهای جهنم در غزه گشوده می‌شود.

وی از صدور اولین اطلاعیه برای تخلیه ساختمان‌های چند طبقه در شهر غزه پیش از حمله به آنها خبر داد و افزود: هنگامی که درها باز شود هرگز بسته نخواهد شد. عملیات ما به تدریج افزایش خواهد یافت تا حماس شروط ما برای پایان دادن به جنگ و در راس آنها آزادی همه گروگان‌ها، خلع سلاح یا نابودی آن را بپذیرد.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد نیروی هوایی این رژیم عملیات تدریجی بمباران ساختمان‌های مرتفع در شهر غزه را آغاز می‌کند.

ارتش اشغالگر نیز درباره تخلیه یک ساختمان مسکونی ۱۴ طبقه در غرب شهر غزه که صدها آواره را در خود جای داده است، به منظور آماده شدن برای بمباران آن هشدار داد.

همزمان، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد آنچه وزیر جنگ درباره آغاز حمله به ساختمان‌های بلند در شهر غزه اعلام کرده ارتش صدها بار پیش از آن انجام داده و چیز جدیدی در سخنان او وجود ندارد.