برگزاری جشنواره بزرگ غذا و تشریفات با حضور مقامات استانی+ عکس و فیلم
جشنواره غذا و تشریفات با حضور استاندار و مقامات استانی به میزبانی اتاق اصناف و اتحادیه صنف رستوران و تالارهای پذیرایی اصفهان برگزار شد.
به گزارش سایت طلا،جشنواره غذا و تشریفات با حضور استاندار و مقامات استانی به میزبانی اتاق اصناف اصفهان سه شنبه شب برگزار شد.
مهدی جمالینژاد در ششمین جشنواره فرهنگی غذا و تشریفات اصفهان، با قدردانی از تمامی مدعوین، به ویژه معاون وزیر میراث فرهنگی و رئیس سازمان ایرانیان خارج از کشور، و همچنین برگزارکنندگان با اشاره به چالشهای متعدد پیش روی کشور از جمله ناترازی آب و برق، خشکسالیهای شدید و تهاجم اخیر دشمن، اظهار کرد: هر یک از این بحرانها ضربهای به حوزه گردشگری و صنایع وابسته وارد میکند و برخی مشاغل به سرعت بهبود مییابند، اما گردشگری از جمله حوزههایی است که پسلرزههای مشکلات در آن میتواند سالها ادامه داشته باشد.
وی با تأکید بر جایگاه والای گردشگری گفت: از نخستین روزی کاری، سه اولویت گردشگری، هوش مصنوعی و سوم انرژیهای نو را برای اصفهان تعریف کردم اما گردشگری بیچون و چرا اولویت اول استان اصفهان است و این موضوع در اسناد بالادستی و برنامههای توسعه استان نیز کاملاً مشهود است.
جمالینژاد با اشاره به شرایط دشوار کنونی، بر لزوم یافتن راهکارهای داخلی و نوآورانه تأکید کرد و گفت: در شرایط سخت، استعدادهای خاص و نگاههای متفاوت خود را نشان میدهند و باید خودمان دلسرد و مأیوس نشویم و راهکارهای جدید را تجربه کنیم.
استاندار اصفهان با انتقاد از یکنواختی منوی غذایی در مراکز پذیرایی گردشگران گفت: با کمال تاسف اکثر هتلها و رستورانها تنها به چند غذای محدود مانند کباب و جوجه اکتفا کردهاند و این منوها نمیتوانند ذائقهها و سلیقههای مختلف گردشگران را پوشش دهند و نسلهای مختلف را جذب کنند.
وی جشنوارههایی مانند جشنواره غذا را نه یک هزینه، بلکه فرصتی برای توسعه محصولات غذایی، ایجاد تنوع، تشویق فعالان عرصه غذا و زدودن غبار از چهره زحمتکشان این حوزه دانست.
استاندار اصفهان در پایان تأکید کرد: جشنواره غذا میتواند مقدمهای برای معرفی هرچه بهتر ما در المپیاد مهارتهای جهانی باشد و یقین داریم که این میزبانی در سالهای آینده نیز تمدید خواهد شد.
در پایان مراسم، از جمعی از دستاندرکاران با اهدا لوح سپاس تقدیر بهعمل آمد.
نایب رییس اول اتاق اصناف اصفهان در مصاحبه اختصاصی با سایت طلا گفت:اولین دوره جشنواره غذا و تشریفات در سال 86 برگزار شد و پنجمین دوره آن تا سال 94 ادامه یافت و بنا به دلایل مختلف (کرونا و ...)با یک وقفه 10 ساله به دستور استاندار محترم دوباره امسال برگزار شد و این رویداد ظرف یک ماه با فراخوان اعضای اتحادیه (200 نفر ) شرکت کردند و 25 نفر به عنوان غرفه غذا و رستوران ، 46 نفر صنایع وابسته به رستوران و تشریفات و تالار و 10 شرکت کننده هم به عنوان غرفه نوشیدنی انتخاب شدند .
سلطانی هدف از این جشنواره را ارائه غذای سلامت محور به صورت لایو و زنده بیان کرد و گفت:در کشور ما 45 درصد از مردم دچار بیماری دیابت نوع 2 می باشند و می توان با ارائه غذای سالم سلامتی مردم را تضمین کرد و از طرفی با این جشنواره هنر پروری و غذای سنتی اصفهان را به نمایش بگذاریم و همچنین نسل z را با اینگونه غذاها آشنا کرد و توانمندی اصفهان را در ارایه غذاهای سنتی تا مدرن نشان دهیم.
وی در پایان از حضور پرقدرت و گرم اعضا اتحادیه با شرایط کنونی اقتصاد در برگزاری این جشنواره با شکوه تشکر و قدردانی کرد
به گزارش سایت طلا،این جشنواره به مدت دو شب در حال برگزاری می باشد.