پیش بینی قیمت طلا و سکه / افزایش در راه است؟
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران گفت:چنانچه در روزهای آینده تحریم های بیشتر و یا مکانیسم ماشه فعال شود قطعا قیمت طلا و سکه گران تر خواهد شد و باید بازارساز با نظارت بیشتری اقدام و بازار را کنترل کند.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران در مصاحبه با سایت طلا گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت طلا و سکه نوسانات صعودی اونس جهانی است و چنانچه در روزهای آینده تحریم های بیشتر و یا مکانیسم ماشه فعال شود قطعا قیمت طلا و سکه گران تر خواهد شد و باید بازارساز با نظارت بیشتری اقدام و بازار را کنترل کند.
کیومرث امیریان گفت: در ماه محرم و صفر رکود و کاهش تقاضا متاسفانه در بازار طلا و جواهر تشدید شده است و از طرفی با شرایط اقتصادی مردم اکنون طلای ساخته شده در سبد کالایی آنها نیست.
وی خاطرنشان ساخت:به دلیل گرانی قیمت طلا و اجرت بالای ساخت قدرت خرید مردم نسبت به طلای ساخته شده پایین آمده و قادر به خرید نیستند اما امیدواریم درماه ربیع الاول رونق به این صنعت بازگردد .
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران افزود: برای اطمینان دادن مردم نسبت به خرید مصنوعات طلا و جواهر دو راهکار وجود دارد اول اینکه درصد اجرت ساخت طلای ساخته شده را کاهش دهیم و همچنین فروش طلای دست دوم ممنوع شود که این کار با رصد اتحادیه ها انجام خواهد شد.
وی گفت:در خصوص فروش طلای دست دوم نامه نگاری هایی از طرف اتاق ایران به وزارت صمت و دستگاه های دیگر در حال انجام است و امیدوارم کمیسیون تخصصی نتیجه لازم را بگیرد.
قیمت طلا و سکه 28 مردادماه 1404
سکه بهار آزادی طرح جدید | 83/800/000 |
سکه بهار ازادی طرح قدیم | 76/000/000 |
سکه نیم بهار آزادی | 44/000/000 |
سکه ربع بهار آزادی | 25/500/000 |
سکه گرمی | 14/500/000 |
مظنه تهران | 32/530/000 |
هر گرم طلای ۱۸ عیار | 7/509/200 |
اونس جهانی | 3326 |