بازار ارز تجاری و بورس‌های چهارگانه فردا باز است

در حالی‌که چهارشنبه ۱۵ مردادماه استان تهران تعطیل اعلام شده، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران از تداوم فعالیت بازار ارز تجاری در این روز خبر داد و تأکید کرد: سفارش‌گذاری و خرید و فروش ارز بدون وقفه انجام خواهد شد همچنین بازار سرمایه نیز باز است و بورس‌های چهارگانه به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به تداوم فعالیت بازار ارز تجاری در روز چهارشنبه 15 مردادماه، گفت: با وجود تعطیلی استان تهران، بازار ارز تجاری فردا فعال خواهد بود و سفارش‌گذاری ارزی به‌صورت سامانه‌ای ادامه می‌یابد.

وی تأکید کرد: این امکان فراهم شده که در تعطیلات رسمی نظیر فردا، مبادلات ارزی صادرکنندگان و واردکنندگان با اختلال مواجه نشود و فرایند خرید و فروش ارز بدون وقفه ادامه یابد.

بالسینی همچنین از نقش شعب کشیک بانک‌ها در پشتیبانی بازار ارز تجاری سخن گفت و افزود: فعالیت این شعب در روز تعطیل موجب شده است تا مبادلات در بازار ارز تجاری به‌صورت روان انجام شود.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از ایجاد خلل در تأمین ارز وارداتی و تسهیل فرآیند خرید ارز صادرکنندگان، بازار ارز تجاری در روز چهارشنبه فعال خواهد بود.

بورس‌های چهارگانه فردا باز است​

با وجود اعلام تعطیلی ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی استان تهران در روز چهارشنبه ۱۵ مرداد، بازار سرمایه باز است و بورس‌های چهارگانه به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.

به گزارش سایت طلا، پیشتر نیز سازمان بورس و اوراق بهادار اطلاعیه‌ای در خصوص دایر بودن بازار سرمایه در روز‌هایی که به طور خاص از سوی دولت تعطیل اعلام می‌شوند ولی فعالیت شعب کشیک بانک‌ها برقرار است را منتشر کرده بود.