رونمایی از خرید جدید استقلال با شرط عجیب

باشگاه استقلال به شکل عجیبی از وینگر جدید خود رونمایی کرد.

خبر را برای من بخوان

باشگاه استقلال امروز در اطلاعیه‌ای از عقد قرارداد با یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی تیم گوانگجو کره جنوبی خبر داد.

بااین‌حال برخلاف سایر رونمایی‌های بازیکنان در فوتبال ایران، استقلال در اقدامی عجیب اعلام کرده این بازیکن در دورترین حالت ممکن پس از پایان قراردادش با تیم کره‌ای به جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو اضافه می‌شود.

آسانی تا ژانویه با باشگاه کره‌ای قرارداد دارد و مدیران استقلال در تلاش هستند تا او زودتر از پایان قراردادش به ایران بیاید.

با این حساب اگر وعده‌ای که مدیران استقلال داده‌اند عملی نشود، آسانی شاید پنج ماه دیگر به تهران بیاید و کارش را با آبی‌پوشان آغاز کند.

این بازیکن ۲۸ ساله‌ای که امسال در ۳۱ بازی برای تیم کره‌ای ۱۷ گل زده و ۳ پاس گل داده. اوج کار آسانی امسال در لیگ نخبگان آسیا بود که در ۱۰ بازی ۹ گل به ثمر رساند و پس از سالم الدوساری، ستارۀ الهلال در ردۀ دوم جدول بیشترین گل زده قرار گرفت.