فوری/ قیمت نهایی نان تعیین شد + جدول
عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران اعلام کرد: نان سنگک سنتی با وزن ۶۰۰ گرم ۷ هزار و ۶۰۰ تومان و بربری با وزن ۵۵۰ گرم ۵ هزار و ۳۵۰ تومان تعیین شد.
عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران اعلام کرد: نان سنگک سنتی با وزن ۶۰۰ گرم ۷ هزار و ۶۰۰ تومان و بربری با وزن ۵۵۰ گرم ۵ هزار و ۳۵۰ تومان تعیین شد.
هفته گذشته صحبتهایی از تغییر قیمت نان در استان تهران شد. برخی از اعضای اتحادیه نانوایان سنتی عنوان کردند، درخواست نانواها افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ نان بود، اما دولت با ۵۰ درصد آن موافقت کرد.
نوع نان | وزن چانه (خمیر نان) | قیمت |
سنگک سنتی | ۶۰۰ گرم | ۷ هزار و ۶۰۰ تومان |
بربری | ۵۵۰ گرم | ۵ هزار و ۳۵۰ تومان |
لواش | ۱۳۰ گرم | یک هزار و ۴۰۰ تومان |
تافتون ماشینی | ۲۰۰ گرم | ۲ هزار تومان |
تافتون تنوری | ۳۲۰ گرم | ۲ هزار و ۳۰۰ تومان |
نان خراسانی تنوری | ۲۷۰ گرم | ۳ هزار و ۷۵۰ تومان |
حمیدرضا رستگار، عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران درباره قیمت نهایی نان در استان تهران به خبرنگار مهر گفت: تعیین نرخ نانهای سنتی و دارای یارانه در ۳ تا ۴ سال اخیر به درستی انجام نشد و هزینههای جانبی نانوایان افزایش بسیاری داشت.
وی با بیان این که هزینهکرد روزانه و میزان درآمد این نانوایان با هم تناسب ندارد، افزود: اگر دولت به این امر توجه نکند منجر به تخلف در صنف نانوایان میشود. به عنوان مثال، نانوایان مبادرت به فروش نان کنجدی یا نان دارای سبزی میکنند که قیمت بالاتری دارد؛ اگر چه باز هم اجبار فروشی در قانون ممنوع است.
وی یادآور شد: بنابراین ضرورت دارد دولت مسئله را ریشهیابی کرده و به حل مشکل بپردازد.
رستگار با تاکید به تک نرخی شدن نان در کل کشور اظهار کرد: دولت باید همان گونه که به مصرف کننده در انتهای زنجیره یارانه میپردازد این رویه را برای تولیدکننده یا نانوایان نیز در نظر بگیرد تا پخت نان صرفه اقتصادی داشته باشد.
عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران درباره قیمت نهایی نانهای سنتی در استان تهران اعلام کرد: نان سنگک سنتی با وزن ۶۰۰ گرم (خمیر نان) ۷ هزار و ۶۰۰ تومان، بربری با وزن ۵۵۰ گرم ۵ هزار و ۳۵۰ تومان، لواش با وزن ۱۳۰ گرم ۱۴۰۰ تومان، تافتون ماشینی با وزن ۲۰۰ گرم ۲۰۰۰ تومان، تافتون تنوری با وزن ۳۲۰ گرم ۲،۳۰۰ تومان و نان خراسانی تنوری با وزن ۲۷۰ گرم ۳ هزار و ۷۵۰ تومان مشخص شد