اسرائیل: جنگ با ایران هنوز تمام نشده است

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه این رژیم بهای سنگینی برای جنگ غزه پرداخت می‌کند، همچنین ادعا کرد که جنگ با ایران هنوز به پایان نرسیده است.

خبر را برای من بخوان

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه این رژیم بهای سنگینی برای جنگ غزه پرداخت می‌کند، همچنین ادعا کرد که جنگ با ایران هنوز به پایان نرسیده است.

«ایال زامیر» در نشست ارزیابی راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی، با اذعان به اینکه جنگ غزه از پیچیده ترین جنگ‌های تاریخ رژیم اسرائیل است، ادعا کرد: در راستای تحقق اهداف جنگ از جمله بازگرداندن اسرا و نابودی حماس به تلاش های خود ادامه می دهیم. زامیر در بخش دیگری از اظهارات خود ادعا کرد که جنگ با ایران هنوز به پایان نرسیده است.

این ادعا در حالی است که بسیاری از رسانه‌های منطقه و جهان از جمله روزنامه «رای الیوم» اذعان کردند رژیم اسرائیل به علت قدرت موشکی و توان بازدارندگی نظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه مجبور به آتش‌بس شد.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی «معاریو» روز سه‌شنبه اعتراف کرد: ما در همه جبهه‌ها، چه در مذاکرات و چه در سطح بین‌المللی، دچار سردرگمی و در حال دست و پا زدن هستیم. ببینید آمریکایی‌ها چه می‌گویند. دیروز شنیدم که سخنگوی کاخ سفید خیلی واضح گفت که دیگر هیچ مجوز قابل توجهی برای (اسرائیل) جهت ادامه این جنگ وجود ندارد.

خبرنگار این روزنامه همچنین به سردرگمی نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه اشاره کرد و افزود: هنوز مشخص نیست که آیا (حضور) نیروهای بیشتر نظامی در شهر «دیر البلح» در مرکز نوار غزه، اسرائیل را از سردرگمی خارج خواهد کرد یا خیر. با نگاهی به گذشته، احتمال چنین چیزی کم است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نیز روز سه‌شنبه درباره وضعیت ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه نوشت: پس از آنکه بیشتر تحقیقات در مورد نبردها و ناکامی‌های اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (غافلگیری رژیم اسرائیل در عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهر ۱۴۰۲) به پایان رسید، ارتش اسرائیل به زودی تحقیقات در مورد عملیات زمینی ارتش در نوار غزه را آغاز خواهد کرد.

این روزنامه افزود: از جمله موضوعات مطرح در دستور کار این تحقیقات می‌توان به تاکتیک‌های رزمی، آمادگی نیروها، فقدان برنامه برای اشغال نوار غزه و مقابله با تونل‌ها، موضوع پیروزی بر حماس که همچنان دور از دسترس است و توانایی حماس در نگهداری گروگان‌ها (اسیران صیونیست) پس از دو سال از آغاز جنگ، اشاره کرد. دلایل این امر، انتقادات داخلی از سوی فرماندهان تیپ‌ها و گردان‌هایی است که در نبردها شرکت داشته‌اند. انتظار می‌رود تحقیقات حدود یک سال طول بکشد.