زمان واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر اعلام شد

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: گام سوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از دوشنبه هفته آینده برای دهک های شش و هفت و با واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر اجرایی خواهد شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی با اشاره به اجرای گام دوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک گفت: این مرحله از روز گذشته آغاز شده است. دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر بعد خانوار، 500 هزار تومان اعتبار دریافت کردند.

وی ادامه داد:از دیروز با اجرای گام دوم این مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی، به دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی به ازای هر نفر 350 هزار تومان، اعتبار اختصاص خواهد یافت که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی در سه گروه کالایی شامل لبنیات، پروتئین و خواروبار است.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی افزود:گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به کدملی سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه 30 تیر آغاز شد و تخصیص اعتبار برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده 6 مرداد خواهد بود.

وی اظهار داشت:در اجرای این طرح، بیش از 240هزار فروشگاه خرد و12 زنجیره‌ای طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی هستند و در اجرا مشارکت دارند.مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی چون «بازار» و «مایکت» دریافت و نصب کنند.

وی ادامه داد:مشمولان گام اول و دوم می توانند تا پایان مرداد ماه خرید خود را انجام دهند. در گام اول 9میلیون و 300هزارنفر سرپرست خانوار با مانده 0 توانسته اند خرید خود را انجام دهند. 23درصد متقاضیان برنج و23درصد حبوبات و 23 درصد گوشت خریداری کرده اند. در گام دوم برای سرپرستان خانوار دهک های 4و 5 حدود 5میلیون و 504 هزار و 997 نفر سرپرست خانوارداریم که می توانند خرید های خود را انجام دهند.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی درباره گام بعدی گفت: گام بعدی برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده 6 مرداد برای 4میلیون و 830هزار و 602 نفرسرپرست خانوار اجرا خواهد شد. ادامه طرح کالابرگ بستگی به دستوری دارد که به ما داده شود.

انتهای پیام/