پوتین: امروز با ترامپ گفتگو خواهم کرد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت که امروز با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود تلفنی گفتگو خواهد کرد و ترامپ هم این خبر را تأیید کرد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از برنامه گفتگوی تلفنی با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود طی روز جاری خبر داد.

ولادیمیر پوتین در مجمع آژانس ابتکارات استراتژیک گفت که متأسفانه زمان پایان گفتگو فرا رسیده است، زیرا قرار است با دونالد ترامپ گفتگو کند و پیشنهاد داد که شرکت‌کنندگان پیامی را به رئیس جمهور آمریکا منتقل کنند.

ولادیمیر پوتین افزود: از طرف شما چه چیزی می‌توانم به او بگویم؟ میکروفون را به کسی بدهید، لطفاً فقط خودتان را معرفی کنید تا نامتان را بدانم.

خبرگزاری «اینترفاکس» روسیه هم تأیید کرد که گفتگوی تلفنی بین رؤسای جمهور روسیه و آمریکا قریب الوقوع است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تأیید کرد که امروز با همتای روس خود تلفنی گفتگو خواهد کرد.

هنوز درباره جزئیات و محورهای این گفتگوی تلفنی خبری منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که رایزنی درباره پرونده های منطقه به ویژه ایران و سوریه در صدر مباحث این این گفتگو قرار داشته باشند.

همچنین خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع آمریکایی از احتمال گفتگوی تلفنی بین ترامپ و ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی او در روز جمعه خبر داد.